Honor 400 Pro mu iPhone 13 mü

Screenshot_74.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende kaçak redmi note 8 den honor 400e geçtim xioami pişmanlıktır

parayı bulan her samsungçu ya da berbatdroidçi iPhone alır ve sende bunlardan biri olcaksın kaçak kürt mavisi redmi kullanan kardeşim
Dostum telefon önermeyi bırak. Bu kadar bilgisiz olabilmek için özel olarak mı çabalıyorsun yoksa tiktoktan kaçtında mı geldin buraya bilmiyorum ama bu bilgiyle millete cihaz önerme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadığım şekilde herkes performans yerine elinden çıkarman kolay olur diye 13 öneriyor :D olabilecek her türlü konuda honor 400 iyi iken 13 almak saçma olur telefonu satmak için değil kullanmak için alıyorsa honor 400 al , satmak istiyorum diyorsan ip13 al ama sırf satması basit diye f/p oranı çöp bir telefon almak saçma olur şahsi düşüncemdir.
Hocam onlar iphone önermek için bahane arıyor. Yoksa kendileride 2.elde nasıl elden çıkaracaklarını veya iphone 13'ün Honor 400 Pro kıyasla ne kadar geride olduğunu bilmiyorlar ki.

yanlış yorumluyorsunuz androidçi arkadaşlar. her şey kağıt üzerinde ki verilere göre işlemiyor. iphone 11 2019 yılında çıkmış. 2019 yılında çıkan ve hala günümüzde aktif iş yapan bir android cihaz varmı? aradan geçmiş 6 sene.
kullanım kolaylığı, görünüm ve estetiklik ek olarak kamera performansı her konuda ios daha iyi kabul edin

yanlış yorumluyorsunuz androidçi arkadaşlar. her şey kağıt üzerinde ki verilere göre işlemiyor. iphone 11 2019 yılında çıkmış. 2019 yılında çıkan ve hala günümüzde aktif iş yapan bir android cihaz varmı? aradan geçmiş 6 sene.
kullanım kolaylığı, görünüm ve estetiklik ek olarak kamera performansı her konuda ios daha iyi kabul edin
iphone 11 de övme be hocam rezalet telefon

kanka 11 övmüyorum ama 6 yıllık ve hala iş yapan android telefon varmı
onu bilmiyorum bak ama son yıllarda zaten android öne geçti bana göre mesela 2019 da çıkan samsung belki şimdi çok işe yaramaz ama s24 ultra mesela 2030 da bile rahatça götürür

onu bilmiyorum bak ama son yıllarda zaten android öne geçti bana göre mesela 2019 da çıkan samsung belki şimdi çok işe yaramaz ama s24 ultra mesela 2030 da bile rahatça götürür
yok ya uzun kullanımda yavaşlayıp donmalar performans düşmesi vs vs sebepler baş gösteriyor. uzun yıllar android kullandım ( amiral gemisi ve orta segment telefonları) ama ios başka
ayrıca ne olursa olsun iphone u satmak istersen çok rahat elden çıkartabiliyorsun. ama androidler öyle değil neredeyse hiç para etmiyorlar

kanka 11 övmüyorum ama 6 yıllık ve hala iş yapan android telefon varmı
red mi note 9 kullanıyorum kasma , donma , yavaşlama gibi sorunlar yaşamadım batarya ömrü tabii ki azaldı fakat kullanılamaz değil ve olay şu ip11-13 fiyatına güncel ve çok daha iyi telefon alabiliyorsun 6 yıl yerine 3 sene kullan yine çok uygun fiyata daha iyi bir telefon çıkıyor sonuçta , satması zor çünkü insanlar açıkçası telefonu almak için değil hava atmak için alıyor kamera olarak çok daha iyi olan android telefonlar bulunuyor hiç bir markanın kölesi olmak bana mantıklı gelmiyor çok daha iyi alternatifler varken sadece satması daha kolay diye bileşenleri fosilleşmiş telefon almak bana mantıklı gelmiyor ha note 9 fosil mi tabii ki fosil ama benim işimi görüyor ben PC kullancısıyım çoğu işimi ordan görürüm.

Son düzenleme:
Hocam merhaba öncellikle yıllardır apple kullanıcısıyım benim android seçmeme sebebim yıllardır kullandığım işletim sistemi ve apple eko sistemi bunu yanında.F/p olarak android kesinlikle tabi ki daha iyi kıyasladığın cihazlarda honor 400 pro belki bir çok konuda öndedir ama dediğim gibi sende eğer yıllarca apple kullandıysan ve işletim sistemin ve eko sistem olarak kullandıgın bir cok cihaz varsa benim önerim iphone 13 olur

İphone 13ün ömrü honor 400 pro kadar olmayacaktır ondan emin olabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri