performansta benim attığımla arasında fark yoksa biraz tipine de önem verdim hocam ya şu ışıklı mışıklı şeylerin tadına bir de ben bakayım istiyorum :D
Birine ekran kartı birine SSD takılacak şekilde 1 SSD mi takılabilir demek bu pek bilgim yok o konuda. Elimde 500gb bir SSD ve 1TB bir HDD var fotoğraf...
ram linki neden düzgün gitmedi anlamadım
Lexar ARES RGB DDR5 RAM 32 GB Kit (16 GB x 2) 6400 MHz, DRAM 288-Pin UDIMM Masaüstü Belleği, XMP 3.0 ve AMD EXPO...
Öncelikle selamünaleyküm 75bin ile 80bin arasında bir sistem almayı düşünüyorum (acil) rtx4070ts düşünüyorum yanındada amd ryzen 9 7900X düşünüyorum sizce...
Bu söylediğin işlemcinin performans olarak intel karşılığı nedir peki hocam intel marka olsun illa diye söylemiyorum da amd işlemciler hakkında hiç fikrim...
anakartta WiFi ve Bluetooth var mı bunda hocam yazıyorduysa göremedim cahilliğimin kusuruna bakma. Bir de fiyatlar uygun gibi bunların biraz aynı fiyat...
Merhabalar, üst seviye bir bilgisayara ihtiyacım var. Ancak mevcutta olan ve ne yazık ki satamadığım bir sistemim de mevcut. Bunu satamadan iyi bir sisteme...
Not alarak çalışmanı tavsiye ederim dostum konu anlatım videosunu izlerken kendi anlayacağın şekilde hızlı notlar al video içerisinde soruyla karşılaştığın...