filmi çok geç izlemeyin bitirdikten sonra bolca eğlence icerigi tüketin unutursunuz filmi muhtemelen.Bende cinli şeylerden korkuyom ama unutturmak için...
6000 serisini bekleyemem ama 2025 in ilk 3 ayı falan süper serisi çıkarsa şans verebilirim belki ama daha uzun süre bekleyemem.9080 XT nin çıkacağını...
Ekim ayı gibi almayı düşünüyorum 5080 ve diğer bileşenleri.Direk almalı mıyım yoksa diğer bileşenleri alıp 5080 Super mi beklemeliyim bilemedim.8 Aydır...
Adam yıllardır yapamadigi vuruşu yapıyor sonra aminake diye bagiriyo sonra insanlar clip alip paylaşıp gülüyor adamın tepkisine yoksa vurusun abartı bir...
Kankam Anlık Gazla Yazdığım bir şey Her Zaman Yaptığım Gördüğüm bir şey Değil 2300 Saatim Var İlk Defa Yapmışım Bunun Yüzde Hesaplamasını Mı Tartışacaz Allah...
Ben sen tahmin ediyosun mu dedim.Tamam rastgele sıkmışşın ama sıkarken crosun adamın dibinde.Yaptığın vuruş oyun mekaniği + rastgelelik ten oluşuyor bunda...
Benim vurup vuramam ile alakası ne?
1.Smoke atılması denk gelmiş.
2.Adama vurmadan önce crossun adama çok yakın ssg de ziplayinca crossun fazla uzağına...