Apollon01 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Samsung Galaxy Tab S10+'ta Yeni Samsung Dex sorunu

Yeni gelen güncellemenin ardından artık bilgisayar arayüzünü harici monitör olmadan kullanamaz olduk. Çözümü için vesaire araştırma yaptığımda bir şey bulamadım. Aslında yakındığım durum şu ki uygulamaları tıpkı bir widget şeklinde kullanabiliyorduk sekme sekme ve bu benim işime yarıyordu...
  2. A

30-35 bin laptop önerisi

Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama artık ihtiyacım...
  3. A

35 bin bandında Gaming Laptop Öneri

Merhaba hocam, sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama...
  4. A

İkinci el 4060 mı sıfır 5000 serisi mi

Yılbaşından sonra fiyatlar artar mı artmaz mı bilmem ama hocam şöyle bir teklifim var ben tıp okuyorum ve bölüme çalışmaktan oyunlarla alakam kalmadı. Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek...
  5. A

Çözüldü✓ 40-45K Laptop önerisi

Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama artık ihtiyacım...
  6. A

HP VICTUS RTX4050 Alınır Mı?

7. A

50K Bandında Laptop Önerisi

8. A

35.000 TL ye oyuncu laptopu önerisi yaparsanız mutlu olurum.

9. A

Maksimum 45 bin liraya kadar laptop önerisi

10. A

50-60K Bütçeli F/P Laptop Önerisi - Aralık 2025

11. A

RX 6600 Ekranda Karıncalanma

Bugün yeni aldığım ekran kartı geldi ve test etmek için 5600G ile bir deneme yaptım, deneme sonuçları gayet iyiydi oyun gayet iyi akıyordu (GTA V). Daha sonra kartı daha daha eski bir anakarta sahip bir bilgisayara taktığımda monitöre görüntü gelmedi. Sonra bilgisayarda Intel driver kurulu...
  12. A

Burun Estetiği HK...

Açıkçası kendim ameliyat olmadım fakat deneyimli birisini tanıyorum,ameliyat sonrası yaklaşık bir ay morarma söz konusu. Gözlerin baya şişiyor,yorgun hissediyorsun vesaire hasta gibisin. 1 ay dolduğunda daha rahat olursun. Morarmalar geçer ve gündelik hayatına devam edersin. 1659424110 Böyle...
  13. A

MSI MECH RX 6600 DE ISINMA SORUNUNU ÇÖZDÜ MÜ ?

MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,termal ped bu sorunu çözer mi,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?
  14. A

RX 6600 Önerisi Hangisini Alayım

Hocam konuyu hortlatıyorum,MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?
Geri