Vasat sayılmaz 70 derece gayet iyi. Asus Rog veya Red devil değil sonuçta. Vasat dediğiniz 78-80 lerdir ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da önemliYa ne?
Vasat sayılmaz 70 derece gayet iyi. Asus Rog veya Red devil değil sonuçta. Vasat dediğiniz 78-80 lerdir ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da önemliYa ne?
pulse modelini 3-4 ay kullandim. valo cs gibi oyunlarda 66-68 derecelerde çalışıyordu. Ağır oyunlarda 76'yi gördüm en fazla. ama kart gerçekten sessizdi ve fan devirlerini 80'e alınca 3-4 derece fark oldu. f/p bir ürün msi'dan iyi olduğu kesin.yük altında mı normal mi?
Dark guardian proyla kullandım. 2 adet arctic bionix fanıyla birlikte. değerler bu şekilde.Vasat sayılmaz 70 derece gayet iyi. Asus Rog veya Red devil değil sonuçta. Vasat dediğiniz 78-80 lerdir ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da önemli
Vasat ın kelime anlamı ortalama demek.70-73 derece vasat mı?
Vasat ortalama anlamı taşır.78-80 Ortalamanın altıdırVasat sayılmaz 70 derece gayet iyi. Asus Rog veya Red devil değil sonuçta. Vasat dediğiniz 78-80 lerdir ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da önemli
ehh işte demekVasat ın kelime anlamı ortalama demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vasat ortalama anlamı taşır.78-80 Ortalamanın altıdır
Forumlarda ve videolar da işi değeri powercolor da daha başarılı idi öneririmMerhaba arkadaşlar ekran kartı RX 6600 modeli seçtim sizlerden ricam hangi marka model
PowerColor Fighter Radeon RX 6600 8GB GDDR6.
Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8GB
MSI Radeon RX 6600 Armor 8G
MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8G
Soğutma nasıl dıForumlarda ve videolar da işi değeri powercolor da daha başarılı idi öneririm
Ben gigabyte Eagle serisi aldım 6099a 2 3 defa oyun oynadım PUBG mobile de 2060a göre renk ayarları akiciligi daha başarılı
Pubg mobile emulator de 38 ile 42 derece arasında değişiyordu akşam hatırlatın fotoğraf ve video ekleyeyimSoğutma nasıl dı
Yani çokta yüksek sıcaklığa çıkmaz anlamında dedim soğutması evet Asus Dual kadar iyi değil onu zaten inkar edemeyiz ama 5.5k fiyatı düşününce mükemmel. Hemde dediğin gibi fan devrini düşük tutuyor genelde testlerdepulse modelini 3-4 ay kullandim. valo cs gibi oyunlarda 66-68 derecelerde çalışıyordu. Ağır oyunlarda 76'yi gördüm en fazla. ama kart gerçekten sessizdi ve fan devirlerini 80'e alınca 3-4 derece fark oldu. f/p bir ürün msi'dan iyi olduğu kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dark guardian proyla kullandım. 2 adet arctic bionix fanıyla birlikte. değerler bu şekilde.
Oha kanka fan devirlerini 100'e falan mı aldın. hellhound bile o derecelerde çalışmıyor.PUBG mobile emulator de 38 ile 42 derece arasında değişiyordu akşam hatırlatın fotoğraf ve video ekleyeyim
1000 TL fark varASUS Dual al
Hocam konuyu hortlatıyorum,MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?Vasat. Ortalama 70-73 derece. Armor, mech gibi berbat modellere o parayı verene kadar pulse alman daha iyi.