Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Sapphire pulse al.
Vasat dediğin mech olanı kullanıyorum yüsekte ultrada 60 dereceyi geçmedim daha stok haliyleVasat. Ortalama 70-73 derece. Armor, mech gibi berbat modellere o parayı verene kadar pulse alman daha iyi.
Sıkıntı çıktığı kanısına nerden vardın kankaHocam konuyu hortlatıyorum,MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?
6000'e asus vardı ama buradakilerden sapphireMerhaba arkadaşlar ekran kartı RX 6600 modeli seçtim sizlerden ricam hangi marka model
PowerColor Fighter Radeon RX 6600 8GB GDDR6.
Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8GB
MSI Radeon RX 6600 Armor 8G
MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8G
En uygun olan.Merhaba arkadaşlar ekran kartı RX 6600 modeli seçtim sizlerden ricam hangi marka model
PowerColor Fighter Radeon RX 6600 8GB GDDR6.
Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8GB
MSI Radeon RX 6600 Armor 8G
MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8G
oyuna göre değişir rog strixin bile 60 dereceyi geçtiği oyunlar olduğunu düşünürsekVasat dediğin mech olanı kullanıyorum yüsekte ultrada 60 dereceyi geçmedim daha stok haliyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı çıktığı kanısına nerden vardın kanka
Ortalama 72 derece felan oluyor oyundan oyuna değişiyor 75e çıktığıda oluyorSapphire pulse soğutması nasıl arkadaşlar
çıkarmıyor zaten çıkaran ekran kartı modeli pek yok bütün markalar çalışır kartlar üretir almana gerek yok. dual kalite olarak mechten daha iyi alabiliyorsan dual al zaten fazla ısınan bir kart değil armor dışında bütün modeller idare eder armorda eder ama önermiyorum. kafana göreHocam konuyu hortlatıyorum,MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?
80 fan devrinde 65 dereceyi geçtiğini görmedimOrtalama 72 derece felan oluyor oyundan oyuna değişiyor 75e çıktığıda oluyor
Oyundan oyuna değişir, ben stok fan ayarı üstünden söyledim.çıkarmıyor zaten çıkaran ekran kartı modeli pek yok bütün markalar çalışır kartlar üretir almana gerek yok. dual kalite olarak mechten daha iyi alabiliyorsan dual al zaten fazla ısınan bir kart değil armor dışında bütün modeller idare eder armorda eder ama önermiyorum. kafana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
80 fan devrinde 65 dereceyi geçtiğini görmedim