RX 6600 Önerisi Hangisini Alayım

yük altında mı normal mi?
pulse modelini 3-4 ay kullandim. valo cs gibi oyunlarda 66-68 derecelerde çalışıyordu. Ağır oyunlarda 76'yi gördüm en fazla. ama kart gerçekten sessizdi ve fan devirlerini 80'e alınca 3-4 derece fark oldu. f/p bir ürün msi'dan iyi olduğu kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vasat sayılmaz 70 derece gayet iyi. Asus Rog veya Red devil değil sonuçta. Vasat dediğiniz 78-80 lerdir ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da önemli
Dark guardian proyla kullandım. 2 adet arctic bionix fanıyla birlikte. değerler bu şekilde.

Vasat ın kelime anlamı ortalama demek.

Vasat ortalama anlamı taşır.78-80 Ortalamanın altıdır
ehh işte demek

Merhaba arkadaşlar ekran kartı RX 6600 modeli seçtim sizlerden ricam hangi marka model

PowerColor Fighter Radeon RX 6600 8GB GDDR6.​

Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8GB​

MSI Radeon RX 6600 Armor 8G​

MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8G​

Forumlarda ve videolar da işi değeri powercolor da daha başarılı idi öneririm

Ben gigabyte Eagle serisi aldım 6099a 2 3 defa oyun oynadım pubg mobile de 2060a göre renk ayarları akiciligi daha başarılı

Forumlarda ve videolar da işi değeri powercolor da daha başarılı idi öneririm

Ben gigabyte Eagle serisi aldım 6099a 2 3 defa oyun oynadım PUBG mobile de 2060a göre renk ayarları akiciligi daha başarılı
Soğutma nasıl dı

pulse modelini 3-4 ay kullandim. valo cs gibi oyunlarda 66-68 derecelerde çalışıyordu. Ağır oyunlarda 76'yi gördüm en fazla. ama kart gerçekten sessizdi ve fan devirlerini 80'e alınca 3-4 derece fark oldu. f/p bir ürün msi'dan iyi olduğu kesin.

Dark guardian proyla kullandım. 2 adet arctic bionix fanıyla birlikte. değerler bu şekilde.
Yani çokta yüksek sıcaklığa çıkmaz anlamında dedim soğutması evet Asus Dual kadar iyi değil onu zaten inkar edemeyiz ama 5.5k fiyatı düşününce mükemmel. Hemde dediğin gibi fan devrini düşük tutuyor genelde testlerde

PUBG mobile emulator de 38 ile 42 derece arasında değişiyordu akşam hatırlatın fotoğraf ve video ekleyeyim
Oha kanka fan devirlerini 100'e falan mı aldın. hellhound bile o derecelerde çalışmıyor.

ASUS Dual al

Vasat. Ortalama 70-73 derece. Armor, mech gibi berbat modellere o parayı verene kadar pulse alman daha iyi.
Hocam konuyu hortlatıyorum,MSI Mech testlerde %60 fan devrinde Asus DUAL ile yakın bir sıcaklık değerine sahipti.MSI Mech gelecek vakitlerde mi sıkıntı çıkarıyor,fanlar ile kart işlemcisi temassızlık mı yapıyor,ekran kartı desteği bu sorunu çözer mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,525
Üyeler
185,117
Son üye
zuecraa
Geri