Arkadaşlar, Banka memurluğu istiyorum Uzun bi süredir Banka çalışanı olmak çok rahat ve ideal geliyor sizce önerileriniz nedir maaşı olsun primi olsun nasıl oluyor arkadaşlar size sormak isterim bide?
dövmeyi kabullendirdiğim için babam izin vermiyor dövmeyi yaptıgım gibi okulda değiştirip onuda kabullendircem.
Nakil onaylandıktan sonra okula babamla gitmek zorundamıyım evrak ıvır zıvır için yoksa tüm evraklar ben gitsem olurmu
babam izinlemiyor zehir biriyim kitap okumayı seven ama ders çalışmayı sevmeyen bi insanım anadoluya geçersem bence hem sorumluluk hem yetişme cabasıyla çok ilerleyebilirim
1756164668
evet
1756164724
Meslekte bırakmak gibi şans varmı örneğin 40 gün tamamladıktan sonra daha staj a vesahire...
Mesleğimi cidden sevmiyorum okumaktan yanayım, ilk yıldan hepsini veremesemde 2. seferte hepsi bitmiş olucak e sorumlulukları vermek için çalışırken aklıma bilgide gelmiş olacak derste çalışmış olucam zaten iki türlüde mezuna bırakıcam bari geçiyim anadoluya ders ortamında çalışıp sorumluluklar...
evet ondan istiyorum
1756132682
9-10 temelim aşırı sağlam, 11 temelim zayıf 9 adet sorumluluk çıkıyor bunların 4 ü 9 ve 10 a ait sözel olanlar verebileceklerim 9-10 derslerimiz ortak sadece 4 tane çıkıyor oda görmediklerim 2 farklı ders 2 dönem.
11 den de 5 tane sorumluluk çıkıyor 3 ü sözel...
Arkadaşlar Lise son sınıf öğrencisiyim (12. Sınıfa başliyacağım 8 eylülde)
Üniversite isteyen biriyim ama staj bayağı engel oluyor stajı bırakmak için napmam gerekiyor Lise Kimya diploması istemiyorum.
Mezun olmak istiyorum sadece kimisi diyor 40 gün tamamla sonra bırak yeterli olur Diyo kimisi...
Örnek veriyorum, Lise 3. Meslek Lisesi öğrencisiyim
Staj yerim belli evrakları verdim okul onayladı yazın nakil yapabilirmiyim.
2. Sorum şu
~ Lise 3. Sınıf Anadolu öğrencisiyim Örnek veriyorum
Matamatik , Coğrafya , Psikoloji , Tarihten kalıyorum
Sorumlumu geçerim okul tekrarımı olur?
Yardımcı...
Peki kanka şimdi geçsem sırada 1. Yim ve konteyjan da var
Sorun şu sınav haftası bu hafta 29 unda seçilirsem neler yaşicam?
Meslek sınavlarım iptal olucak biliyorum peki daha önce girdiğim meslek ve normal sınavlarım iptal olucakmı yoksa diğerleri kalıcak yeni gittiğim okulda onların mı...
Merhaba arkadaşlar 11. Sınıf bitiyor ve seçtiğim okulda 1. Sıra ve kontenjana sahibim neyse asıl soru bu değil
Staj yerine gidip görüşme yapıp staj yerim onaylandıktan sonra okula evrakları verince kabul edilince
Meslekten Anadolu’ya geçiş yapabiliyormuyum?
Örneğin; 11. Sınıfı bitirdim staj...
11. Sınıf öğrencisiyim ve seçtiğim okulda 1. Sıradayım ve 1 kontenjan var
Şimdi asıl sıkıntı şu bu hafta sınav haftam kendi sınavlarıma girmeden karşı okula geçersem nolur 29. Unda açıklanıyor çünkü
Merak ettiğim bu 2. Asıl soru da aşağıda
Diğer okula geçtiğim zaman sorumlulukları seneye...
Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum sonra yaşadıgım olayı açıklıyorum.
İşlemci Ryzen 7 5750G PRO
Ekran Kartı: RTX 3060
Ram Corsair 8+8 Ram bellek
SDD M2 500GB
Şimdi arkadaşlar yaşadıgım sorun şu arkadaşımda ryzen 5 5500 ve 2060 Super var ama oyunlarda benden çok FPS alıyor örneğin valoda...