bende bi farklı bi sorun vardı sallayınca veya döndürünce tekerleğin ağırlığını hissediyordum sağa sola çarpıyo böyle tam yerine oturmamış bir şey kırılmış gibi hissettiriyo bazen düzeliyo bazen tekrar bozuluyo bunun için ben ne yapabilirim beyler garantiye fln vermekle hiç uğraşamam küçük bi...
eğer yurtta fln kalıyorsan en çok uğradığın yer orası müdürü 2-3 kere müdür yardımcısını 5-10 kere hergün de idareciyi görüyorum müdür yardımcısına çok yakın olamazsın ama çoğu şeyi idareciyle halledersin izin almak için veya bir şey yaptın mı direkt idare
beyler şuan lost arkı satın almadım fakat ön yüklenebilir yazıyoşuan veya istediğim zaman oyunu indirebiliyor muyum cuma günü açıldığında inmiş hazır bir şekilde olması için
birkaç tane oyun almak istiyorum da çok güzel oyun bulamadım çok şuan bi forza horizon 4 almak istiyorum şuanda alınır mı bu oyun güncelleme fln geliyo mu aktif oyuncu sayısı hala var mı eskisi kadar bide başka hangi oyunları önerirsiniz çok pahalı olmayan
reis şey baktım da hala duruyo telefonu yeniden başlatmıştım yok yani bir şey yaptığımda yok mesela bunun içerisine Twitch nimo yputube gibi canlı yayınlar giriyor mu orada baya canlı yayın fln da izlemiştim böyle uygulamadan çıkınca bile devam ediyodu yayın belki o olabilir mi şuan pil...