Merhaba arkadaşlar 1 ay önce iPhone 11 aldım kullanıyorum bugün whatsapp girdim donuyor yukarı kaydıramıyorum aşağı kaydıramıyorum sohbete giremiyorum ama interneti kapatınca rahat hareket edebiliyorum bu sorun sadece whatsappta var whatsapp benim için önemli bilgili arkadaşlar lütfen yardım...
Biraz daha koyabilseydiniz en azından kafanız rahat olurdu ben yurt dışına on yargi ile bakiyorrm bugune kaadar hiç yurtdışı kullanmadım
1688157334
1688157336
1688157417
15den başlıyor pili 90 felaan olan yani en azından görüp alldim kendi ilimde çok yoktu öyle,şarjda felan oynammiyorm bir...
Sadece yorum yapiyorum bende 1 hafta önce telefoncudan aldiim ikinci el garantisi bitmiş hatasiz açılma sokulme yok pil sağlığı 77 çok. Şükür böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım türk malı ,yurt dışı bu yüzden sıkıntı tellefoncuyuda tanımıyorum bir sorun olursa direk getir demişti
Herkese iyi akşamlar redmi note8 kullanıyordum 1 hafta önce iPhone 11 aldım eski telefonda WhatsApp yedekledim numarami giriyorum eski sohbetler eski teleefona geliyor ama iPhone 11e alamıyorum geri yükle felaan demiyor nee yapmalıyım yardımcı olursaniz sevinirim bir şekilde yapabilirsem
https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-7-10-nesil-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-gtx1650-4gb-freedos.html
Bu laptoop alınır mı hem oyun için hem günlük iş günlük kullanım oynayacağım oyun steam pubg ,pubg mobile,GTA 5 ETS 2
Ben bugüne kadar hiç yurtdisi kullanmadım kullanmamda maalesef orjinal alırım iphoneye geçmeyi düşünüyorum bütçede iPhone 11i geçemiyor
1680776976
Bütçe bu maalsf çok yakın zamanda Alicam çok üste cikamam
1680777076
Maalesef apple geçiş yapacağım yoksa o fiyata biliyorum çok çok iyi android...