Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen...
Bence artık bu fiyat bandlarında VA monitör satın almak çok yanlış. IPS panel olup da benzer fiyat ve kalitede çokça fazla ürün bulabilirsin. Gaming gen ve...
Ben az önce sordum, üründe ölü piksel garantisi mevcutmuş tek ölü piksel dahi olsa değişim olduğunu söylediler. Sanırım AOC ile aynı politikada bu ürün de
Bence fiyatına göre özellikleri çok iyi, bir inceleme videosu ya da onun gibi bir şey izlemek ve araştırmak gerek tabii ama beyaz olması bile benim satın...
Performansı gayet iyi sadece sesini kasanın fandan çok anlamıyorum. Eski işlemcide ses çıkmıyordu çok ısınmadığından. 9800x3d de sesi test edemiyorum. Kasa...
Bence kesinlikle alınmaz oyun zaten 69 dolar. Daha iyi performans veren bir ekran kartı tercihi yapıp sonrasında oyunu satın alabilirsen ileriye dönük çok...
Taksit seçeneğinin olmaması evet biraz üzücü fakat peşin fiyata ya da taksit sayısını çok arttırmadan almak isteyenler için bence harika bir ürün. Oled...
Lenovo alınmaz, bu alınmaz gibi yorumlara bence çok da takılma. En iyi bilgisayar sana ve bütçene en çok uyandır. O an fiyatı en avantajlı ürün neyse onu...
Asla pişman olmayacağın bir ürüne sahipsin şuan hayırlı olsun. Fiyat segmenti göz önüne alındığında muhteşem bir ürün kategorisine giriyor bence. Bir ara...
Aslında benim de bu sistemde gözüme batan tek şey anakartın seviyesi sanırım. Ama söylenildiği gibi B760 a 300 küsür tl fark ile çıkılabiliyorsa ve bu...