sadece siyah renklilerde Çoklayıcı çıkıyor malesef.
1607101128
hocam bir sürü konu ve video izledim hepsinde sadece Siyah renk modelinde çıktığını söylüyorlar
Merhaba
Corsair HS35 adlı ürünü inceledikten sonra satın aldım fakat sonradan gördüm ki Y splitter ekstra olarak almak zorundayız.
Öncelikle anlamadığım için bu ses sistemlerinden şunu sormak istiyorum, benim şu an kullandığım JBL kulak içi kulaklığımı kasanın ön tarafına takınca hem ses hem...
İyi günler.
Ben itopyadan corsair spec delta rgb 550w psu su olan bir kasa aldim. Psu bozuldu garantiye yollamak istiyorum fakat itopyaya ulaşmak imkansız. 3 gündür mailime kargo icin refarans numarası alamadım. Bu yüzden direk corsair in kendisine yollamak istiyorum. Fakat nereye nasıl...
Evet herkese teşekkürler sorunu çözdüm baska kişilere yardımcı olmak için soyliyim
-cpu power kablosunu 8 pinin bosta kalan 4 pinini taktim(yer değiştirdim) çalıştı.
İtopyadan dün elime geldi onlar ilgilenmesi lazım mantıken. Kontrol kalemiyle abakarti kontrol ettim elektirik geliyor o yüzden kafam biraz karıştı psu degil gibi geldi
Bilgisyarim bugün elime ulaştı itopya üzerinden montajlı şekilde, soeunsuzcq formatını attım güncelleme atarken bilgisyar bie anda kapandı ve hic tepki vermiyor. Elektrikli tornavida ile anakarta baktım elektirik var. Ramleri, ssdyi bios pilini çıkarıp taktım. Fişi cekip 10 saniye powere bastim...