Arkadaşlar selam. Bundan 3-4 gün önce bilgisayarıma format atma kararı aldım ve formatımı her zaman attığım gibi USB belleğimi kullanarak attım. Her şey normal gidiyordu fakat aradan 1-2 gün sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Bazen 30 dakikada bir bazen kapanıp açıldıktan sonra hemen...
https://disk.yandex.com.tr/d/nVkkfjhVapEa0w Buyrun hocam. Bugün fifa oynarken mavi ekran yedim. Bilgisayarı açtım bir daha yedim. Bir daha açtım bir daha yedim. Sonra bir kaç şey sıfırlandı gibi oldu.
Arkadaşlar selamlar. Bundan 3-4 gün önce bilgisayarıma format atma kararı aldım ve formatımı her zaman attığım gibi usb belleğimi kullanarak attım. her şey normal gidiyordu fakat aradan 1-2 gün sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Bazen 30 dakikada bir bazen kapanıp açıldıktan sonra hemen...
Anladım hocam, bi sorun olursa tekrardan başını ağrıtmak için yazarım hakkını helal et :peepokalp:
1656102222
Hocam içime kurt düştü bir de cinebench r20'den test yapayım dedim.
70-80 derece arası değişti. Normal midir?
Hiç ses artmadı.
1656100881
Bundan sonra kapanmazsa bence sıkıntı yok hocam. Boşta 35-40 derece calısıyor zaten bilgisayar. Dokunmamkta fayda var diye düşünüyorum :D
Kapattım hocam, sıvı soğutucum çalısıyor ama derece yükseldikten sonra fanlar daha hızlı dönmüyor gibi. Hiç ses çıkmıyor.
1656100712
Değerler cidden fazla geldi hocam, niye öyle oldu.
Tamamdır hocam yapalım, yalnız bu kapanmalar bilgisayara bir zarar verir mi?
1656100177
+ olarak test yaparken arkada opera açık kalsa sıkıntı olur mu
1656100198
Ayarları ne yapayım hocam
Hocam o ayarda arada sırada -1000'e çekiyor. Herhalde ben -80'e yaptığımda otomatik -1000 y aptı ve ben apply bastım. O yüzden kapanmış olabilir mi?
1656099965
Şu an -80 yaptım ve kusursuz çalıştı ama başka bir sorun olabilir mi?. Oyun oynarken kapanması uvden midir?