Gündelik kullanım için bence iyi bir telefon hala, ama yenilenmiş işi şansa bağlıdır belli olmaz ne çıkacağı. 14 gün koşulsuz iade olayı gerçek ise sizin...
Hocam indirme işlemleri safari yada apple store üzerinden yapılıyor diye biliyorum, türkçe tutorial bulamadım shiftdelete nin bir anlatım videosu var o da...
Büyük ihtimal monitörün ayarlarıyla ilgili, ayarlarını sıfırlamayı deneyin çünkü screenshot da herhangi bir sorun gözükmüyor. Ek olarak HDR desteklemeyen...
Hocam öncelikle telefonun sıfırının vaat ettiği her şeyin o telefonda da bulunması lazım, bunlar için bazı test programları vardı (telefon hakkındaki her...
Bence çok az bütçe yükseltmeye çalış 3060 zorla olmazsa en azından 6600, 6600XT veya 2060s almayı dene RX 580 hem eski hemde tam bir mining kartı alınmaz bu...
Tabi ki ikinci el fiyatları o şekilde hocam, ama garantisi olmayan ikinci el ekran kartlarına yönelmesini tavsiye etmem. İyi forumlar
1740600379
Hocam eğer...
Hocam iş için alıyorsanız macbook ların hem iş hem de oyunlarda güzel performanslar veren bilgisayarları var. Ama oynayacağınız oyunlar yüksek donanım...