B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      batugg, Bu kızla nasıl konuşcam başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Okul açılsın ilk işim o dün gördüm ama arkadaşları vardı bi şekil denicez daha zamanım var gibi
    • B
      İşte iyi nasıl yapılır bildiğim herşeyi söyledim tavsiye velirsen 1769545335 En azından denemişsin. yapcak bişi yok anlatığın için şağol
    • B
      Yok mesajla açılmak hiç mantıklı gelmiyo hemde açılmak hiç mantıklı değil onla tanışıcam oda isterse iyi anlaşırsak neden olmasın şuan ikimizde aslında...
    • B
      normalde kızlarla konuşa biliyorum önceden ilşkimde oldu ama ne bilim bukız bi soğuk gibi aslında hoşuma giden tarafıda o boş yere geliriyom
    • B
      gaiba staj yerini yada yks ile ilgili bişiler solarak başlarsam iyi olur
    • B
      çoğunlukla görüyorum ama hep yanında kızlar oluyo orda iletişime geçmem mantıklı olmaz otobüs beklerken yada içinde bi soğbet oluştursam mükemel olur orda...
    • B
      çok olmasada çalışıyorum hali hazırda bi işim var zaten yks denicem ama konu bunla alakalı değil 1769532120 evet tam olarak korkum bu denemedihim için...
    • B
      batugg, Konu Dışı kategorisinde Bu kızla nasıl konuşcam başlıklı bir konu açtı.
      Selam arkadaşlar. 12. sınıfa gidiyorum, bu son dönemim; yani son 6 ayım. Yaklaşık 3 yıldır arka sokağımda oturan bir kız var. 3 yıldır aynı merdivenleri...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,440
Üyeler
188,108
Son üye
enes5854
Geri