internetteki çakma airpodslara ses kalitesi çok güzel yazıyorlar gerçekten güzel mi? kulağımda patlar mı? veya aynı bütçeye daha güzel kulaklık alabilir miyim? (kulaklık 2.nesil)
Arkadaşlar sarı sitede AirPods gördüm 2. nesil sıfır, kutulu ama yurt dışı yazmış. Adamı aradım konuştum 1200 TL gibi bir fiyata bırakıyor o fiyata sıfır ve orijinal zor olduğunu biliyorum. Olayı nedir biliyor musunuz? Veya gerçekten orijinal olabilir mi?
arkadaşlar plug tech adlı bir site var şuan paylaşmak istemiyorum yasaksa öğrenmek istediğim şeyi öğrenemem 3000tl üstü kargo bedava gümrükte kalır mı elime ulaşır mı ikinci el iphone alıcam
arkadaşlar bende a320m s2h anakart var bellek olarak evo geil forza ddr4 3000mhz 16cl ram var yanına bir tane daha eklemek istiyorum ama piyasada herkes 3200mhz satıyor uygun fiyatlı güzel bulamadım yardımı olabilecek var mı
orjinal değil ama orjinalini sipariş verdim sokette problem var evet şarj aleti sağlam tahmin çok umrumda değil 1 saat yüzde 2 falan artıyor o yüzden söyledim
abiler ablalar telefonum gm8 şarj alıyor ama almıyor temassızlik yapıyor gibi sarj aleti tam oturmuyor haraket ediyor telefonu haraket ettirince şarj almıyor yeni telefon almak istiyorum ama 0 param var telefonu tamir ettirmek için de öyle çok bir param yok nasıl tamir edebilirim veya yaptırabilirim