Düzeldi emirhan sen modene resat at sorun yok suan . Modene resat atarsan türknet düzeltti
1723580310
DÜZELDİ ARKADAŞLAR DÜZELMEYENLER MODEME RESAT ATSINLAR HERSEY YOLUNDA DNS KULLANMANIZA GEREK KALMADI … İYİ AKSAMLAR
1723580759
Sorun olursa türknet yazın buraya onlar bu şikayetleri görüyorlar o...
Düzeltti dns yi türknet cahilller ya iyilestirme yapacaklar diye bozdular bide kabullenmiyorlar diyorlar yok telefondan yok bilmem ne başkalarının üzerine atıyorlar kendi yaptıkları hataları
Şuan google servisleri google aramalar yavaşladı tam olarak bilmiyorum ama türknet kaynakli da olabilir bilginize hız da sorun yok ama internet yüklenmiyor sayfalar
1723575924
Şimdide google a girdiğinizde ağırlastı yavas sayfa yüklemeye başladı ben 1.1.1.1 de yazmıyorum herseyi sildim elle yazıor öyle geri gidip dns yi elle boş bırakıyorum oluyor 😂
Arkadaşlar düzelene kadar size yeni apple store den nasıl indirme yapacagınızı resimli anlatacagım yüklediğim resme bakınız ???
1723574577
Sunucuya yeri bos kalsın silin varsa elle kalsın sonra wifi kapat ac yapın indirme yapabilirsiniz düzeldiyse bunu yapınca geri dönüs saglayın bana iyi...
Aynen malesef bu türknet yüzünden oldu . Destek kaydın da sizlere yok güncelledik yok internetinizi sabitleyelim yok . Sorun yok yok modemden kaynaklı yok telefondan kaynaklı seyler söyleyecekler . Bunların hic birine inanmayın ben inandım yaptırdım olmadı . Giremiyen bana yazsın burdan dns...
geçmis olsun hicbir sekilde garantiye girmez . Boşuna ugrasma . Cünkü kullancı hatası yasa var . Bunu imza atarak kabul ediyorsun alırken bunları göze alarak alıyorsun sen uğrasma ben teknosada calısıyorum en iyi ben bilirim bu durumu rizeden selam
Ne demek kardeşim rizeden selam olsun sana bende bu sorunu yaşadığım icin cok arastırdım buldum ama sen mutlaka türknet uygulamasına gir bunu onlara belirt bu sorunu zorla onları ugrastır ben 4 gündür ugrastırıyorum ama daha cözüm bulamadılar . 08.08.2024 de bunlar genel bir internet...