Ben10 isimli üyenin son etkinliği

• B
    Ben10, Evde kitaplık nasıl yaparım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam genişlik 60 yükseklik 220
  • B
    60a 220 hocam
  • B
    hocam açılar çok spesifik ama alan dar özel açılara göre bulabilir miyim? Bütçe olarak 2-3 bin arası olursa iyi olur
  • B
    Ben10, Mobilya kategorisinde Evde kitaplık nasıl yaparım? başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar evde kendim kitaplık yapmak istiyorum marangoza sordum pahalı fiyat verdi kendim yapmaya çalışsam nelere ihtiyacım olur yapılır mı önerilerinizi...
  • B
    Ben10, Laptop Önerileri kategorisinde Bu laptop kaça gider başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar 6-7 senelik acer bir laptopum var ve bunu satmayı düşünüyorum özellikleri şöyle İntel i5-8250u 1.60 ghz işlemci 8gb ddr3 ram 1 tb harddisk İntel...
  • B
    Ben10, Baldur's Gate 3 Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam genellikle ne tarz saldırıya yakınsan onu destekleyecek eşyalar taşı mesela elektrik mi kullanıyorsun su taşı yanında kızartmaya çevirirsin adamları...
  • B
    Ben10, Yurt dışından xbox elite 2 gamepad nasıl alabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kargolar dahil hocam yeni yasayla
  • B
    Ben10, Baldur's Gate 3 Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kaçırıyorsun zaten bende kaçırdım baştan farklı biçimde oynayacam bı sefer kaçırmama imkanın yok gibi bir şey
  • B
    Ben10, Oyun önerir misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    önceki oyunların varlığınhdan bile haberdar değildim ben direkt bg3 oynadım çokta hoşuma gitti
  • B
    Kesinlikle değer 90 saatte bitirdim ilk oyunu hala oynayasım var boş vakit elde edersem bir daha başlayacağım oyun acayip iyi efsane bombastik fantastik bir...
  • B
    Normalde daha rahat olur ama yayılarak kol ilede oynanabilir sizin tercihiniz denersiniz ona göre oynarsınız ama bi 1.30 saat falan deneyin olmadı iade...
  • B
    Hocam oyunda bir dedektifsiniz ve oyun başında karakterinizi kendi isteğinize göre tasarlıyorsunuz özelliklerini mesela ya tam polis ruhlu birini...
  • B
    Kamera açısı dediğin nedir gülüm oyun güzel olduktan sonra metacritic puanı bg3ten 1 puan yüksek bu arada disco elysiumun bu da garip bir bilgi :D
  • B
    Disco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirim
  • B
    Diyalog okumayı seviyor musun bide rol yapma oyunlarını seviyor musun?
Top Bottom