Berag isimli üyenin son içerikleri

1. B

Mortal Kombat 11 Ultimate açılmıyor

Mortal Kombat 11 Ultimate'i Xbox Gamepassden indirmiştim şimdi açmaya çalıştığımda giriş ekranında devam etmek için herhangi bir tuşa basınız diyor bastığımda ise xbox hesabımı oyuna bağlama sekmesi sürekli olarak açılıp kapanıyor ve buga giriyor nasıl düzeltebilirim
  2. B

Download hızım neden düşüyor?

Modemi kapatıp açmadan önce yaptığım hız testinde 5 mpbs download 14-15 mbps upload alırken kapatıp açtıktan sonra 45-46 mbps download'a çıktı upload sabit kaldı bunun nedeni ne Modemi aç kapa yaptıktan sonraki test: Paketim 50mpbs'lık
  3. B

Gençer Gaming güvenilir mi?

Zaten sistemden yana sıkıntım yok sadece sitesi güven vermedi birde X123 N'oluyor?
  4. B

Gençer Gaming güvenilir mi?

Gençer'den bu sistemi attı forumdan biri ama güvenilirliğini bilmiyorum genel olarak kargo, iade ve müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğu vurgulanıyor güvenilir mi? sistem: https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5
  5. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 XFX SWTH 7600XT Alınır mı

Hocam GENCER GAMİNG güvenilir bir site mi? bir de 550W PSU biraz yetersiz kalmaz mı?
  6. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 XFX SWTH 7600XT Alınır mı

Ryzen 5 5600 XFX SWTH RX7600XT GSKILL 16GB 3200Mhz DDR4 XPG 512 GB 3500-2300 okuma yazma MSI A520M Pro 22.300TL Alınır mı
  7. B

Bu sistem alınır mı?

Teşekkürler iyi forumlar
  8. B

Bu sistem alınır mı?

Aklıma takıldı da o yüzden soracağım gaming gecesi her cuma günü mü oluyor herhangi bir ibare yok da.
  9. B

Bu sistem alınır mı?

Tamamdır hocam acelem yok zaten
  10. B

Bu sistem alınır mı?

Ben bu sisteme önceden bakmıştım aklımdan çıkmış tamamen teşekkürler hatırlattığınız için.Diğer sistemden daha iyi de olduğuna göre bunu tercih ederim muhtemelen teşekkürler iyi forumlar.
  11. B

Bu sistem alınır mı?

https://www.incehesap.com/thanatos-v2-hazir-sistem-fiyati-42947/ Alınır mı? Başka foruma sordum fiyat bandında çok iyi sistem dendi buraya da sormak istedim.
Geri