Thanatos V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Ben bu sisteme önceden bakmıştım aklımdan çıkmış tamamen teşekkürler hatırlattığınız için.Diğer sistemden daha iyi de olduğuna göre bunu tercih ederim muhtemelen teşekkürler iyi forumlar.Sistemi açtığım anda piyasanın 1500 TL üstünde olduğunu görüyorum zaten. Güç kaynağı berbat, değiştirmek için 1700 TL istiyorlar, inanılmaz pahalı. Anakart A serisi olması kötü, ram ve ssd zart zurt markalar. Nereden baksan berbat sistem.
Optimus 5A - Game Garaj
Optimus 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar Striker 5A, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Rica ederim ama gaming gecesini bekle şunun şurasında 1 gün var 20.000 tl'ye de getirebilirsin sistemi.Ben bu sisteme önceden bakmıştım aklımdan çıkmış tamamen teşekkürler hatırlattığınız için.Diğer sistemden daha iyi de olduğuna göre bunu tercih ederim muhtemelen teşekkürler iyi forumlar.
Tamamdır hocam acelem yok zatenRica ederim ama gaming gecesini bekle şunun şurasında 1 gün var 20.000 tl'ye de getirebilirsin sistemi.
Aklıma takıldı da o yüzden soracağım gaming gecesi her cuma günü mü oluyor herhangi bir ibare yok da.Rica ederim ama gaming gecesini bekle şunun şurasında 1 gün var 20.000 tl'ye de getirebilirsin sistemi.
Evet her cuma oluyorAklıma takıldı da o yüzden soracağım gaming gecesi her cuma günü mü oluyor herhangi bir ibare yok da.
Teşekkürler iyi forumlarEvet her cuma oluyor