yok dostum bir sıkıntı yaşamazsın. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-500-gb-970-evo-plus-mz-v7s500bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,424863248.html fiyatlarına burdan bakabilirsin
Bozuk geldiyse direk gönderebilirsin geriye bir sorun çıkmaz. Ama ürünün kendi garantisi için amazon ile iletişim kurup bilgi alabilirsin. Ürün sayfasında garantiye dair bir şey yazmıyor cünkü
Amazonun en güzel yanı burda devreye giriyor. Görselde yazdığı gibi gümrük ücretleri fiyata dahil ve ek bi ücret istemiyor. İade'de bir sıkıntı yaşamazsın çünkü amazon bunun garantisini veriyor. Ama ürün garantisi hakkında bir bilgim yok amazon müşteri temsilcisine bağlanarak yanıt alabilirsin...
Geçen temmuz da 7,2k'ya 128gb almıştım ve ilk apple telefonum oldu kendisi. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaratmadı ve tavsiye edebilirim. Ekranı ve kamerası gayet güzel, face ID de harika çalışıyor. Bu apple fiyatlarıyla bence hala alınabilecek bi telefon. Tabii ki son karar sizin
Ürün yurtdışından gelecek ve amazon bir çok vergiyi kullanıcıya yansıtmıyor. Bu linkte ki fiyata ek 97,55 tl bir ücret ile alabilirsin. Satıcının puanı da kötü değil bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Kart yurt dışından geleceği için %90 gümrüğe takılacaktır,sizinle iletişim kuracaklar ve ürünü...