Hazır Mustafa Kemal Atatürk hakkında kitap okurken Falih Rıfkı Atay'ın Atatürk'ün hatıraları kitabını okumanı da tavsiye ederim milli mücadeleye girişi ve ve Samsun'a çıkarken yaşadığı zorlukları anlattığı güzel bir kitap
Hmm şuan silip yüklüyorum düzelmezse katlanacağım böyle bakalım teşekkürler yardım için
1724603698
Normalde kapalıydı açtım gene değişmedi onla alakası yok gibi
Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayarlarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le
Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
Altta yazan arkadaşa katılıyorum uzun uzun win 10 win 11 format ve denemelerden sonra valorant mb2 CS2 de ben win 11 de win 10 a göre daha iyi FPS aldım güncel olması baya etkiliyor
Benimde 240hz monitörüm bozuldu bugün 165hz 240hz 360hz 1080p 2k monitörlere baktım 360 hz almaya karar verdim AOc ürünlerine bakabilirsiniz va panalde ghosting sıkıntısı olabiliyormuş ama bu üründen başka çok opsiyon yok
Merhaba ben Patriot viper steel 32 gb tek slot ram kullanıyordum (3200mhz) bir sıkıntı yoktu bugün dün 2. Slot için aldığım ram geldi ilk Rami amazondan ikincisini ince hesaptan aldım biostan baktığımda Max 2666 yapabiliyorum şuan 3200mhz yaptığımda PC açılmıyor hata veriyor . CPU Z den baktım...