DNS kurtarmayabilir tam araştırmadım fakat ISP proxy i bilgisayara bağlarsam çözebilir hikayeli oyunlarda sıkıntı olmazda , aslında asıl sıkıntı rekabetçi...
Valla beni bağlamaz ana bilgisayara pahalı bir ISP proxy bağlarım DNS değişirmoradan girerim steame :D istedikleri kadar engel olmaya çalışsın hükümet...
Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım 55 level bir steam hesabım var , Pazarda binlerce işlem yaptım 6 yılda toplasan 4-5 kişiye oyun hediye etmemişimdir her...
Hocam buna biz bir şey yapamayız insanların zihniyeti kötü :D devletin el atması serbest piyasayı kaldırması lazım alıcı ile satıcı arasında dengeli bir...
Hocam daha az önce kart sipariş ettim fiyatlara bakayım dedim , adam giriş seviyesi 3080 Tİ kartı 21K ya satıyor 4 yıllık kart garantisi bitmiş termal...
Nvidia kartların fiyatları gereksiz pahalı. Ben de 9060 xt 16gb aldım hem geleceğe yönelik yüksek vram olması iyidir hem de 5060ti 16gb ile arada en az 6k...
Valla hangi testten gördünüz bilmiyorum ama 9060XT 5060'ı zar zor felan değil baya eze eze geçiyor 9060XT nin rakibi 5060Tİ dır. Ayrıca söylediğiniz 2.el...
Peki hocam sizlere sorum var özellikle ana oyunum cs2 çok ciddi saatler ayırıyorum bu oyuna ve bazen OBS ile kayıt alıyorum FPS olarak acaba hangisi daha...