BixiBlake 10 Nisan 2023 Disney +taki filmlerin altyazı çevirisini kim yapıyor? Alt komşum mu? Çok amatörce
BixiBlake 8 Nisan 2023 Depolama temizleyici programından gereksiz dosyaları temizle dedim , müzik klasörümü silmiş ckcdkdkff
Depolama temizleyici programından gereksiz dosyaları temizle dedim , müzik klasörümü silmiş ckcdkdkff
BixiBlake 7 Nisan 2023 Clash royale yeni başladım abi ilk gün hiç yenilmedim ikinci gün kimseyi yenemiyorum nasıl bir oyun bu ckckdfkf
Clash royale yeni başladım abi ilk gün hiç yenilmedim ikinci gün kimseyi yenemiyorum nasıl bir oyun bu ckckdfkf
BixiBlake 30 Mart 2023 Star wars fanıyım az çok koleksiyonunu da yapmak istiyorum 3 5 karakter olsa da yeter diyorum Sizce mantıklı mı ? Fiyatı vergilerle 300 e geliyor Ekler IMG_20230330_103203.jpg 123.9 KB · Hit: 13
Star wars fanıyım az çok koleksiyonunu da yapmak istiyorum 3 5 karakter olsa da yeter diyorum Sizce mantıklı mı ? Fiyatı vergilerle 300 e geliyor
BixiBlake 23 Mart 2023 Alıyo' gözü binalar Şehir hasta, insan ölü, cihan dar Ağ sarmalıyo' gökyüzünü, dijital çağ Mafyalaşıyo' gözlüklü tiranlar Sendikalaştı, silahlanıyo', nesil manyak Siber savaşla kazanılıyor haklar
Alıyo' gözü binalar Şehir hasta, insan ölü, cihan dar Ağ sarmalıyo' gökyüzünü, dijital çağ Mafyalaşıyo' gözlüklü tiranlar Sendikalaştı, silahlanıyo', nesil manyak Siber savaşla kazanılıyor haklar