ya ben benzer bi arıza yaşayan birinin forumda çözümü bulduğunu okudum o şahıs biostan csm kapatmış sorunu düzelmiş alakası nedir acaba fikriniz var mı
ama speakerı sökersem ilerde başka bi arıza verirse de duyamam ayrıca bu ses ileriye dönük bi arızanın habercisi de olabilir sistem 40 bin lira değerinde garanti dışı kalacak bi arıza olursa çok pahalıya patlar arıza vermeden çözüm bulmam gerek
3 farklı mahallede ki 3 evde denedim pc uyarı veriyor arızalı diye vatana götürüyorum teknik serviste fişe takıp çalıştırıyoruz ötmüyor adamlara da yalancı konumuna düşüyordum en son video çekip gösterdim yine de sorun bulamadılar
anakart msi ayrıca hiç bi aksesuar bağlı olmadan tek başına kasayı prize takıp çalıştırınca da aynı sesi veriyo
1659362548
öyle de tüm parçalar test edildi vatan bilgisayarda arızalı parça yok dendi ve sistem tam parformans çalışıyor ben elektriksel bişey olduğunu düşünüyorum ama ispatlayamıyorum
1659306951
video desteklenmiyor diye uyarı veriyor atamıyorum
1659307026
tüm testler yapıldı hiç parça arızası görünmüyor her şey tam performans çalışıyor ayrıca mağazada fişe takınca uyarıda vermiyor sadece evde yapıyor
Arkadaşlar ben rtx 3060 ve amd ryzen 7 5700x kullanıyorum 2 aylık pc, parçaları ve kasayı vatan bilgisayardan aldım ekran kartını gaming gen tr den aldım, bilgisayarım her açılışta 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor ama her şey düzgün çalışıyor ama arıza sesi vermesi normal değil diyerek vatan...