Arkadaşlar merhaba fps oyunları için 2 Mouse arasında kaldım şuan g300s var kullanıyorum ama steel 3üde çok duydum fikir verirseniz yada başka Mouse varsa önerirseniz sevinirim
Bütçe 400 TL
Arkadaslar merhaba YouTube veya farklı platformlarda yayın açmayı düşünüyorum webcam öneriniz varmı birde bu sekilde bir webcam gördüm kullananlar varmı?
Arkadaşlar merhaba anlamadım bir konu var 2 farklı oyundan sizlere ekran görüntüsü aldım bir tanesi Battlefield Hardline diğeride online oyun olan zula, zulada bütün ayarlar yüksekte olsa dahi ekran kartından tam randıman alamıyorum battlefield de en yüksek grafiklerde onda normal ben mi...
Arkadaşlar merhaba arkadaşımın ekranı bozuldu ve bir ekran almak istiyor 650tl değerinde online oyun ve filim izlerken gözü yormuycak monitör önerilerinizi bekliyoruz.
reis emin ol kac kere dendim hatta şuan kaldirip tekrar yükledim pc kapatip actim tekrar kapatıp actim anakartın arkasindaki 3 adet girişi ayri ayrı dendim (belki yanlışlık olmuştur die) yok olmuyor nvd harici realteck sürücü yüklü suan ama görmüyor sorun gider dedigimde nvda sürücüsünü...
Şöyle anlatim monitörümde haparlör var evet dps kablosu ile mönitörden ses geliyor sorunsuz ama pc kasanın uzerinde bulunan jak girişine 2 +1 ses sistemi bağladığımda bunu görmüyor.ses ayarlarinda bağlı cihaz yok diyor.
arkadaşlar merhaba nvidia ekran kartımın ve biostar 450m anakartımın ses driverlerinde sorun yaşıyorum kasanın üzerinde bulunan jak çıkışlarını bu yüzden kullanamiyorum bios üzerinden hd ses desteğinide kapattim ama sorun devam ediyor sebebi ne olabilir.
@Abdullah Hacıgül reis çözsen çözsen sen çözersin.
1592688656
jack giriş yapıldı yada çkartıldı ibaresidegelmiyor anakartta bulunan jak ses çıkışına herhangi bir bağanti yapmamız gerekiyor mu?
PC toplama ile alakalı olmayabilir ama diğer tarafta çözüm bulamadım kusura bakmayın.
Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum...
Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum sistemin jakini telefonuma takiyorum ses geliyor driverleri silip tekrar yükledim gene...