Uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum sporda dahi çok kez kullandım bir dökülme v.s yapmadı ama yazın terleme yaptığı doğru. Günlük kullanım için ideal fiyatı da iyi tavsiye ederim.
Ancak Trendyol'da ürünü ve yorumları incelerken bir şey fark ettim. Kulaklığı şık ve sağlam bir taşıma kutusu...
Bende İndirimde Honor 400 / 400 PRO veya S24 FE bekliyordum. Kaçırdım bunu maalesef... Umarım denk gelir tekrar.
Akakçe'den favori listesine eklenen ürünlerden bildirim geliyor bazen indirim olunca ama çok sağlıklı çalışmıyor sanırım o sistem. Bana bir bildirim falan gelmedi. Hatta ürünün fiyat...
Herkese İyi Forumlar.
Ürün bu;
Intel Core i5-12450H
NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB
16 GB DDR4 RAM
512 SSD
Ürün Linki de bu.
https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fa0008nt-80d30ea.html
Bim'de -evet Bim- 22bin TL'ye satılıyor.
Sorum basit masaüstünün yanına 2. bilgisayar olarak...
İyi forumlar arkadaşlar. Çiçeği burnunda bir baba adayıyım. Hayırlısıyla yaza girerken evladımızı kucağımıza alacağız. Bu bağlamda size danışmak istediğim durum şöyle.
Bende eski bir külüstür bir huawei telefon, eşimde ise iphone 7 plus 32gb var.
Haliyle çocuk olacağı için fotoğraflarını...
Köyde maalesef telefonunu yirmağa düşürmüş. -şakasız- Günlük kullanım için 5k civarı telefon kaldı mı acaba?
Kamerayı köyde dağ, tarla çekmek için yılda 5-10 kez kullanır.
Google'yi sadece; ''-Emekli maaşı ne kadar oldu?'' ''-Beşiktaş maçı ne zaman?'' şeklinde kullanır.
400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor.
Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde-
21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor.
Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü...