Merhaba arkadaşlar. 7500 8000 tlyi geçmeyecek yazılım ve düşük seviye için laptop arayışındayım. Ultrabook mu önerirsiniz veya başka bişey mi. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sizce hangisi ve nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Bütçe konusunda çok kararsızım açıkçası bi 22 bin tl lik beğeniyorum bi 13 bin tl lik yeter bana diyorum. Eğer bunlardan daha iyi önerileriniz varsa açığım. Sağlıkçı olduğum için araştırmaya çok vaktim kalmıyor ve boş zamanlarımda kafa...
Merhaba arkadaşlar. Elimde hp laptop var.
HP 15-DB0002NT AMD A9-9425 3.1GHZ-4GB-1TB HDD-15.
Hangi yükseltmeleri yapabilirim ve hangi oyunları oynayabilirim yardım bekliyorum. İşlemci değiştirebilir miyim mesela veya ekstra ekran kartı takabilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum. ( ekran kartı...
İyi geceler arkadaşlar. Msi alpha düşünüyorum fakat amd ekran kartı çok arada bıraktı beni pek sıcak bakmıyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir ve rx5600m hangi rtx karta eşdeğerdir
Ben de o dertten muzdaribim. Az bişey daha biriktiriyim daha iyisi olsun derken şuan alamıyoruz bile. Ama bana en çok dokunan fırsatçılar. Hadi miningçileri anlarım. Bişeye vaktini ayırıyosun para kazanıcam diye ki onların da alma sebebi mininge özel trde kart olmaması olsa onlar rahat bırakır...
Mining yapılıp yapılmadığını nereden anlarım peki? Ve 2070 için 5bin tl uygun mu sizce?
1613675514
Sıkıntım işte çok anlamıyorum ne testi yapılır edilir diye o yüzden de çekincelerim vardı
Evet arkadaşlar malumunuz fiyatlar çok uçuk ben de ikinci ele yönelmeye karar verdim. Sorum açık sizce alınır mı? Rtx serisinden bahsediyorum. Kurduğum sistem
Anakart : msi x570 tomahawk
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: Bilinmezlikte şu anda.
RAM: G.Skill 16 GB(8*2) Trident Z Neo 3600 MHz...