Bu tarz durumların en güzel çözüm yollarından biri Cimer, İkincisi Mahalle Sakinleri olarak 3-4 kişi Türk Telekoma yazılı olarak bir dilekçe vermesi. Bunun dışında telefonla vs olması mümkün değil. Cimer yazısı ön ayak oluyor dilekçe ile de resmi evrakınız oluyor elinizde süreç hemen...
@Yusufx Bende aktif olarak Blender kullanıyorum giriş seviyesinde kendi çapımda basit şeyler deniyorum. Uzun zamandır pc bileşenlerini ve uyumlulukları konusunda direkt olarak ilgili değilim ama tecrübelerime göre bu tarz programlar için en az
32GB RAM (DDR4+)
12GB Ekran kartı
8 çekirdekli...
Hangi laptop markasını alırsanız alın bu bölümde gerçekleştireceğiniz projelerde, oynayacağınız o oyunlarda o fan mutlaka sesli çalışacaktır :/ Ben şu an macbook bilgisayarımda bile Mobil uygulama testlerimde Android Eulatör + IOS Emulatör açıyorum ısınması/fan sesi doğası gereği oluyor
Hindu...
Huawei FreeBuds serisini öneririm ucuz olanı da var pahalı olanı da yıllardır bu seriden ürünler kullanıyor,hediye alıyorum. Youtube vb platformlarda incelemelerine bakıp karar verebilirsiniz
Olabilir onlar değil forum donanim gibi türkiyede farklı forumlar var burada yazıp reklam yapmamak adına araştırın demiştim :)) O forumlarda genelde bu işler daha hızlı çözülüyor