canozkan56 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Modding Windows 10 dan 11 e gececemde hangi sürümü kurmam gerekiyor

Google de W11 Lisans yazarsanız pazar yerleri dahil çoğunda bulabilirsiniz W11 Pro kullanıyorum bir sorun problem yaşamadım
  2. C

CV BÖYLE YAZILIR : D

:D:D:D
  3. C

En sevdiğiniz ekran kartınız hangisidir

1050 TI ♥
  4. C

Sıcak Fırsatlarda Mücevher,Altın Sıcak fırsatları paylaşılması hk.

Merhaba, Sıcak fırsatlar kategorisinde yalnızca teknoloji ve ürünleri üzerine mi konu açılabilir? Mücevherat ve Altın ile ilgili konu açılabilir mi?
  5. C

Mahallemde altyapı yokken altyapı çektirebilme şansım var mı?

Bu tarz durumların en güzel çözüm yollarından biri Cimer, İkincisi Mahalle Sakinleri olarak 3-4 kişi Türk Telekoma yazılı olarak bir dilekçe vermesi. Bunun dışında telefonla vs olması mümkün değil. Cimer yazısı ön ayak oluyor dilekçe ile de resmi evrakınız oluyor elinizde süreç hemen...
  6. C

Kablosuz kulaklıkta dönüştürücü kullansam gecikme yapar mı

Dönüştürücüsü içinde zaten benimde type-c ama kablo usb takıyorum aparatını takıyorum sorun yok
  7. C

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Ne yazık ki, Airpods ve FreeBuds deneyimledim bu bütçe için FreeBuds deneyimimi paylaşmak istedim :)
  8. C

Öneri Ram Önerisi 32GB DDR4

Kaç HZ arıyorsunuz?
  9. C

Yardım Arkadaşıma 30-40 Bin arası laptop önerisi lazım

@Yusufx Bende aktif olarak Blender kullanıyorum giriş seviyesinde kendi çapımda basit şeyler deniyorum. Uzun zamandır pc bileşenlerini ve uyumlulukları konusunda direkt olarak ilgili değilim ama tecrübelerime göre bu tarz programlar için en az 32GB RAM (DDR4+) 12GB Ekran kartı 8 çekirdekli...
  10. C

Öneri Hangisini almalıyım?

Hangi laptop markasını alırsanız alın bu bölümde gerçekleştireceğiniz projelerde, oynayacağınız o oyunlarda o fan mutlaka sesli çalışacaktır :/ Ben şu an macbook bilgisayarımda bile Mobil uygulama testlerimde Android Eulatör + IOS Emulatör açıyorum ısınması/fan sesi doğası gereği oluyor Hindu...
  11. C

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Huawei FreeBuds serisini öneririm ucuz olanı da var pahalı olanı da yıllardır bu seriden ürünler kullanıyor,hediye alıyorum. Youtube vb platformlarda incelemelerine bakıp karar verebilirsiniz
  12. C

İngilizce öğrenmek için youtube kaynak önerisi

Az çok ingilizce bilenler için temel seviye bir dizi bunu da izlemenizi taviye ederim
  13. C

Steam Bakiyesini Nakite Çevirme

Olabilir onlar değil forum donanim gibi türkiyede farklı forumlar var burada yazıp reklam yapmamak adına araştırın demiştim :)) O forumlarda genelde bu işler daha hızlı çözülüyor
Geri