westmoreland
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Steamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?
Eğer oyun alacak veya skin alacak arkadaşın var ise, nakit karşılığında ona oyunu veya skini biraz daha ucuza satın alabilirsin.Steamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?
Bunun için oyun almak isteyen kişileri forumdan nasıl bulabilirim ayrı konu açmam mı gerekir? Birde yüzde kaç aşağısına vermek gerekir? Teşekkürler.Eğer oyun alacak veya skin alacak arkadaşın var ise, nakit karşılığında ona oyunu veya skini biraz daha ucuza satın alabilirsin.
Bunun dışında 3. parti siteleri kullanman gerekir. Bu sitelerden Bynogame'i kullanabilirsin.
Belki forumda oyun veya skin alacak birileri vardır.
cs den skin al bynogame itemsatis csfloat da satSteamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?
açıkcası ben böyle skin sitelerine güvenmiyorum en basiti birini bul hesabına parayı atsın sende 100 dolarlık oyun hediye et iki tarafta memnun olsunSteamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?
Orasını bilemiyorum. O şekilde konu açmak serbest mi bilmiyorum. Belki yasaktır emin değilim. Fakat özelden yazanlar fln olursa halledilir.Bunun için oyun almak isteyen kişileri forumdan nasıl bulabilirim ayrı konu açmam mı gerekir? Birde yüzde kaç aşağısına vermek gerekir? Teşekkürler.
Bende öyle yapmak istemiştim, fakat oyun almak isteyen kişileri bulma kısmı biraz zor gibi duruyor. Denk gelirse artık, teşekkürler.açıkcası ben böyle skin sitelerine güvenmiyorum en basiti birini bul hesabına parayı atsın sende 100 dolarlık oyun hediye et iki tarafta memnun olsun
Anladım teşekkürler. Muhtemelen yasaktır çünkü foruma baktım öyle bir konuya rastlamadım.Orasını bilemiyorum. O şekilde konu açmak serbest mi bilmiyorum. Belki yasaktır emin değilim. Fakat özelden yazanlar fln olursa halledilir.
% kısmında, sen ve alacak kişinin anlaşması gerekir. Net bir şekidle % şu kadar inmen gerekir diyemem.
Sahibinden ve Letgo dan denedim oralarda da yasakmış sanırım.Farklı forum sitelerine bakın orada ilan açıp banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz
3. Parti siteleri kullanmak istemiyorum.gameship kullanabilirsin