Steam Bakiyesini Nakite Çevirme

Reaksiyon skoru
14
Steamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Steamde yaklaşık 100 dolarlık bakiyem var bunu 3. Parti siteleri kullanmadan nasıl nakite çevirebilirim?
Eğer oyun alacak veya skin alacak arkadaşın var ise, nakit karşılığında ona oyunu veya skini biraz daha ucuza satın alabilirsin.
Bunun dışında 3. parti siteleri kullanman gerekir. Bu sitelerden Bynogame'i kullanabilirsin.

Belki forumda oyun veya skin alacak birileri vardır.

Eğer oyun alacak veya skin alacak arkadaşın var ise, nakit karşılığında ona oyunu veya skini biraz daha ucuza satın alabilirsin.
Bunun dışında 3. parti siteleri kullanman gerekir. Bu sitelerden Bynogame'i kullanabilirsin.

Belki forumda oyun veya skin alacak birileri vardır.
Bunun için oyun almak isteyen kişileri forumdan nasıl bulabilirim ayrı konu açmam mı gerekir? Birde yüzde kaç aşağısına vermek gerekir? Teşekkürler.

Bunun için oyun almak isteyen kişileri forumdan nasıl bulabilirim ayrı konu açmam mı gerekir? Birde yüzde kaç aşağısına vermek gerekir? Teşekkürler.
Orasını bilemiyorum. O şekilde konu açmak serbest mi bilmiyorum. Belki yasaktır emin değilim. Fakat özelden yazanlar fln olursa halledilir.
% kısmında, sen ve alacak kişinin anlaşması gerekir. Net bir şekidle % şu kadar inmen gerekir diyemem.

açıkcası ben böyle skin sitelerine güvenmiyorum en basiti birini bul hesabına parayı atsın sende 100 dolarlık oyun hediye et iki tarafta memnun olsun
Bende öyle yapmak istemiştim, fakat oyun almak isteyen kişileri bulma kısmı biraz zor gibi duruyor. Denk gelirse artık, teşekkürler.

Orasını bilemiyorum. O şekilde konu açmak serbest mi bilmiyorum. Belki yasaktır emin değilim. Fakat özelden yazanlar fln olursa halledilir.
% kısmında, sen ve alacak kişinin anlaşması gerekir. Net bir şekidle % şu kadar inmen gerekir diyemem.
Anladım teşekkürler. Muhtemelen yasaktır çünkü foruma baktım öyle bir konuya rastlamadım.

Farklı forum sitelerine bakın orada ilan açıp banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz

Olabilir onlar değil forum donanim gibi türkiyede farklı forumlar var burada yazıp reklam yapmamak adına araştırın demiştim :)) O forumlarda genelde bu işler daha hızlı çözülüyor

gameship kullanabilirsin

Geri