❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1 TB SLİM 19.990 TL 🔥

Bende pc tarafındayım ama olaya adaletli bakınca ps5 de oyun oynamak daha keyif veriyor koltukta uzanarak. Benim tek çekindiğim şey oyunların fiyatları. Diyeceksiniz pc de paralı ama ben para vermiyorum torrent saolsun bu devirde ev mi geçindirelim rızkımızdan eksiltip oyun mu alalım

Sözde "exclusive" oyunlarını PC'den 1 yıl erken oynatmak dışında bir olayı yok. Ayrıca aynı fiyata dizilen bir sistem daha iyi performans verir doğru.
Nasıl oluyor acaba hocam bir örnek verir misiniz?Ayrıca sadece kasa almakla da bitmiyor monitör,mouse,klavye alman lazım ki 2k veya 4k oynayamazsın o bütçedeki bir cihazla.

Ben asıl buradaki garanti sürecini merak ettim. İthalatçı garantili mi getiriyor yoksa TR garantili mi olacak?

Ben asıl buradaki garanti sürecini merak ettim. İthalatçı garantili mi getiriyor yoksa TR garantili mi olacak?

İthalatçı garantili. Bilkom garantili cihazı bu fiyata veremez zaten. İthalatçı garantili konsol satıcılarındaki fiyatın bile 4 bin TL altı.

İkinci el dizilen bir sistemin yanına yaklaşamaz ps5

En ufak örneği 10k ya 6800 xt
Ryzen 5 5600 3k
A520 anakart 1.5k
16gb ram 1k
1 tb ssd 2k

Şu sistemi burada kimse önermez. Yanlış anlamayın, karşı değilim ama önermezler.

Ikinci el bir sistem ile niye sıfır ps5 kiyasliyorsun.
bir insanın bütçesi kısıtlıysa 20 bin tl ye gidipte sıfır bir şey almak zorunda değil ki oyun fiyatları da ortada ps de
tamam önerilmiyor ama bilgisayar dizip o oyunları korsanda oynar

Geri