❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1 TB SLİM 19.990 TL 🔥

PS5 oyun fiyatlarından yakınanlar PC’de korsana mı başvuruyorlar? PC tarafında da oyun fiyatları bir hayli pahalı.

bu paraya pc toplar konsoldan daha iyi verim alırsınız. tabi zevkler tartısılmaz.

heves eden alsın pc falan demeyin boş yere. Oyunları pahalıdır ama üyelik ile iadere ederim diyenlere lafım yok

Arkadarşlar adam ps5 slim için fiyat konusu giriyor siz pc al diye yorum yapıyorsunuz, burası karşılaştırma bölümü değil.

Arkadaşlar ANPA GROSSTA 4-5 Ekim günlerinde stoklar sınırlıymış almayı düşünenler varsa alsın

İyi fiyat 6 ay önce ekstrası ikinci elini bu fiyata yaklaşık aldım garantisiz.Pc ile kıyaslarsak evet PC daha avantajlı ama herkesin zevki farklı konsol daha kompakt ve rahat oluyor ama en büyük sıkıntısı oyun fiyatları.PC den korsan seçeneği veya ucuz fiyat daha cazip

Ben almayı düşünüyorum iki taraflı bir tartışma var şimdi alınır mı alınmaz mı ayrıca akakçeden baktığımda farklı satıcılarda 23kya satıldığını gördüm arada ki fark 3k falan
Bütçeniz azsa ve evinizde bilgisayar koyacak yer yoksa alınır

Ps5 almak zart zurt oyun stant dock fln 40kyı buluyor o paraya 5070 sistem alınır

Ps5 almak zart zurt oyun stant dock fln 40kyı buluyor o paraya 5070 sistem alınır
İyi abarttın hocam ihtiyaç olunan tek şey kol ve ps hadi iki kişi ol 2 kol al geç stand falan şarj istasyonu onlar fantezi tamamen isteyen alıyor.

PS5 ile 4k oynuyorsunuz oyunları, 20k bandında ki bir pc 2k da bile zorlanır hocam
Ps5 saf güçte oynatmıyor 4k oğlum 🤣 upscale ediyor o çöp tenekesi oynatır mı sence 4k

Kaldı ki yeni oyunlarda durum daha berbat 720pye kadar düşürüp upscale ediyor iğrenç bir kalite.

360p ile iyi eğlenceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20k bandinda bir pc , 2k oyun açmaz. 20k ya ne dizeceksiniz ? Ps5 her zaman bir pc den çok daha iyi olur aynı fiyat bandinda ki
360pden devam hocam

Ekler

• IMG-20250928-WA0057.webp
    IMG-20250928-WA0057.webp
    66 KB · Hit: 69
20k bandinda bir pc , 2k oyun açmaz. 20k ya ne dizeceksiniz ? Ps5 her zaman bir pc den çok daha iyi olur aynı fiyat bandinda ki
20 k al gel sana 2k akıcı oyun oynatan pc toplayalım ama karışmak yok bu ikinci el yok bu sıfır.
tabi sen ps alırsan saygı duyarım tercih meselesi ama devir pc oyunculuğuna döndü.

Geri