Canpolataltay isimli üyenin son içerikleri

1. C

1000 TL civari Bluetooth kulaklık önerisi

Silikonlu istemiyorum maalesef airpods tarzi gibi olacak
  2. C

1000 TL civari Bluetooth kulaklık önerisi

1000 TL civari Bluetooth kulakiçi kulaklık ariyorum mikrofonu kaliteli olmasi önemli ve silikonsuz olacak önerilerinizi bekliyorum
  3. C

DELL G15 5530 TYPE C ŞARJ

Arkadaşlar merhaba g15 5530 i9 13900 modeli type c girişi var type c ile şarj destekliyor mudur her type c girişi olan laptop type c ile şarjı destekler mi nolur yardımcı olur musunuz
  4. C

Motorsport Manager F1 Mod Kurma

merhaba arkadaşlar motorsport manageri korsan bir sekilde indirip F1 modu kurmak istiyorum ama gördüğüm her videoda Steam workshoptan abonelik ile oluyor steamin dolara gecmesiylr birlikte artik steamda oyunlar çok pahali korsan bir sekilde olan motosport managere F1 modu nasil kurabilirim...
  5. C

R5 3600 İÇİN DARBOĞAZ YAPMAYACAK EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Bütçem Geniş r5 3600 işlemcim 8x2 GB 3200 MHZ Ramli GTX 1660 SUPER'li sistemimin ekran kartini guncellemek istiyorum maksimum 10kya cikabilirim ne önerirsiniz en performanslı ve darboğaz yapmayacak
  6. C

400 TL Civarı Mouse Önerisi

Arkadaşlar 400 TL civarı mouse arıyorum yardımcı olur musunuz bunları düşünüyorum iyi midir https://www.amazon.com.tr/dp/B08FDLQ265/ref=asc_df_B08FDLQ2651690880400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08FDLQ265&linkCode=asn&th=1...
  7. C

500 TL civarı klavye önerisi

kanka gümrük vergisiyle ne kadara geliyor
  8. C

500 TL civarı klavye önerisi

Arkadaşlar 500 TL civarı klavye önerisi yardımcı olur musunuz bunu düşünüyorum https://www.n11.com/urun/sarftech-t60-mavi-blue-switch-rgb-kablolu-oyuncu-klavye-37347668?magaza=silabor&renk=siyah iyi midir yardımcı olur musunuz
  9. C

Öneri Korku oyunu önerisi ??

silent hill serisi oynayabilirsin biraz eski kalabilir ama oynadığım en iyi korku oyunu serisidir güncel bir oyun olsun istiyorsan resident evil 7 biohazard oynayabilirsin
  10. C

Yardım Bilgisayar bazı uygulamalar internet görmüyor

arkadaşlar iyi günler google opera valorant gini uygulamalar çalışıyor ama spotify discord ve steame giremiyorum interneti görmüyor sanırım ama internetim var ne yapmam lazım
  11. C

Türknet için uygun fiyatlı VDSL Modem önerisi

keenetic omni DSL N300 düşünüyorum çok övmüşler ve fiyatıda uygun bana göre
  12. C

maximum 350 tl civarı
  13. C

Arkadaşlar türknetin 75 MB paketi için modem alacağım sanırım VDSL modem almam gerekiyor belirttiklerine göre uygun fiyatlı olacak şekilde çok özellikli bir şey olmasına gerek yok çekim gücü diğer odalarda iyi olsun yeterli bide oyun oynadığım için ping önemli önerilerinizi bekliyorum
  14. C

PS4 KIRDIRMA İÇİN BİLGİ

kardeşim bence kırdırma ps5'in çıkmasıyla ps4 oyunları azda olsa ucuzlaşır eğer yine de bütçen yetmezse takas yönmtelerine başvurursun bitirdiğinde başka oyunlarla takas edersin
  15. C

300 TL Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

müzik film oyun hepsini yapıyorum ama çok müzik dinlerim genelde ses kaliteside önemli
Geri