Asla tavsiye etmem paranız azsa bile almayın biriktirin üst modeller bakın ben aldım pişmanım argb header yok dişi type c çıkışı yok m2 slotu 1 tane üstüne pci 3.0.
Çift esim Olanlar çin için üretilen iphonelar Facetime sıkıntı olabilir
1 esim 1 fiziksel bildiğim kadarıyla çoğu ülkede olan model
2 esim ise amerikan modelleri oluyor sanırım
Tavsiyem 1.esim 1 fiziksel alman olur çift fiziksel Türkiyede yurtdışı satılan çift fiziksel sim kartlı modellerin...
vivo x200 pro ve bulabilirseniz 200 ultra daha iyi olur çünkü pro dan artı olarak snapdragon 8 gen elite var Dimensity 9400 de kötü değildir tabii ki ;
başka önerebileceğim oppo find x8 ultra
Bu bölümü boşta kalmamak için öylesine yazmıştım hocam artık yeni bir üniversiteye de Başlayamam bu yaştan sonra sizce ne önerirsiniz şu anki asıl problemim iş ve gelecek ama bu kız durumları daha problem yapıyordu sadece artık alıştım yalnızlığa
Arkadaşlar merhaba şu anda 25 yaşındayım üniversite ikinci sınıfım tarih bölümü okuyorum bu arada bu yaşıma kadar hiçbir tane bile sevgilim olmadı boyum 175 tipim de çok iyi değil ortalama siz de bilirsiniz tarih bölümü boş bir bölüm yani sadece bir vakit kaybı üniversiteye geç başladım açık...
Neye göre ısınma problemi yaşadın bilmiyorum ama kral şu an iki cihaz kullanıyorum bir tanesi iPhone 14 Pro Max diğeri ise One Plus ace 5 modeli arkadaşımla PUBG oynarken iPhone cayıy cayır yanarken elle tutulamaz hale gelirken One Plus ta sadece ılık bir şekilde kalıyor sıcaklık bana mısın...