Memory context ayarıyla alakalı olabilir. Onu değiştirip deneyebilirsin ama uyumsuzluk yaratabilir. Çok elzem değilse Expo yu aç 6000Mhz kalsın. Gerekirse...
hayır bildiğim kadarıyla ödünç almayı destekleyen oyunlar var desteklemeyen oyunlar var. desteklemediğinde ödünç al yazısı yerinde satın al yazısı çıkıyor...
Buna tıkladığında yine para vermen gerekiyor diye biliyorum. Offline hesap mevzusu farklı mı bilmiyorum ama paylaşımlı hesaplarda öyle bir şey yok. A...
Malzeme kalitesinden kastınız ne tam olarak anlamadım. Benim o kadar kriterlerim yok. Ekranı düzgün olsun yeter kafasındayım. Olumsuz diyebileceğim şey...
Şuan R27 kullanıyorum. Ayak tipi masan küçükse çok yer kaplıyor. Onun dışında rahatsız eden bir durumla karşılaşmadım ama bu modelin panel kalite kontrolü...
Eğer sizin için elzem değilse gönderin onlar bir baksın ama durum dediğimden ibaret. 2x16 aynı model ramleri kullanıyorum. Sorun yaşadığım için fazlasıyla...
Hem evet hem hayır. Malesef o ram modeli MHz konusunda uyumsuzluk sorunu yapabiliyor. Biraz şans işi. 6000MHz de çalıştıramayan çok fazla insan var. Kendin...
Takıntılıysan, sıcak memlekette soğutması biraz rahatsız ediyor ama bu tarz çoğu işlemci de aşağı yukarı bu durum yaşanır diye düşünüyorum. 7500f-7600 fiyat...