Ben displayspec epey vebic cok yere baktim aam tam gorermedim panelinde mi ayarlaniyor direk gsync olarak ve kullanisli mi gsynci denediniz mi
1728745320...
Ne dersiniz. Monitorunuz hakkinda gsynx var mi cunku geforce sitesinde gsync oldugu yazmiyor ona gore alacagim ayroca elmb pek onerilmiyor ekran rengo...
Asus XG259CMS ile Allienware AW2523HF arasinda kaldim Asus native 300hz Allienware native 360hz
Asus 9500tl allienware11300tl genelde fps arada gta rdr...
ben kanadalı bı musterı temsılcısıne de yazdım o da bana 240 hz native değeri oldugunu soyledı sanırım 240 hz bu monıtor ve oc ile 310 yapılıyor peki sizce...
vatanı aradım mesela şimdi orda da 240 dan 310 oc diyorlar 300 diye bi düz hz yok diyorlar fakat var illa 144 60 hz den oc olmayabiliyor diye biliyorum ben.
O video işbirliği ile yapılmış doğru mu bilmiyorum reklam yapmak için yanlış bilgi vermezler ama her yerde yanlış bilgi oldugundan doğrusunu bulamadım tam...
videoda da belirtiliyor 1.47 de izlerseniz fakat kesin bilgi değil sanırım cunku farklı yerlerde farklı yazıyor tam olarak ben de anlayamadım fps oyunları...