chaostier isimli üyenin son içerikleri

1. C

PC ANİDEN KENDİNİ RESETLİYOR

1764170680 Hocam resim koydum alıntıya orada psu markası da yazıyor ekran kartı slotunun olduğu yerde ki o diş ekran kartını taktığımda kapanmıyor ve ekran kartını kolaylıklar çıkarabiliyorum
  2. C

Akşam tekrar bi sök tak yapıp buraya yazarım hocam çok teşekkür ederim.
  3. C

hocam kablolamadan kastınız sanırım gpu'nun power kabloları çünkü kasayı komple boşaltmadım sadece gpu ve kablolarını söktüm işim bitince de soketine taktım yanlış anlaşılma olmaması adına tekrar yazayım dedim, akşam eve geçince de psu markasını ileteceğim ilginiz için teşekkür ederim.
  4. C

çoğu forumda arattım ama maalesef elle tutulur bir bilgi yok, gpu da olabilir anakartta da sorun olabilir gpu pın ve soketınde de olabilir psu da olabilir bir sürü seçenek var belki yaşayan deneyimli arkadaşlar vardır diye konu açtım.
  5. C

eve geçince bakıp yazayım hocam sorun psu ise 2 aydır bir sorun çıkarmamıştı aldığımdan beri fan takmak için ilk kez bi kasayı sökeyim dedim bu yaşananlar oldu maalesef.
  6. C

Çıkardım hocam testlerde ağır yükte gpu:60 derece cpu 68- 70 derece arasıydı yani sıcaklıkla alakalı bir sorun yok. Tek aklıma takılan ekran kartını yerine oturturken clipsli kısmından ses gelmedi yani tık diye oturmadı ama pinleri falan girmişti içine chat gpt'ye sorduğumda soğutucunun...
  7. C

Hocam herkese iyi forumlar, bu benim burada ki ilk konum olacak uzun yıllardır bir sorun olduğunda buradan okuyup buradan çözüyordum. Konuya gelecek olursak, yaklaşık 2 ay önce hazır bir sistem aldım her şey sorunsuz çalışıyordu ama işlemci çok ısındığı için stok fanı değiştirip dün kule tipi...
Geri