ChivasLee58 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Monitörüm de ekran çözünürlüğü denk gelmiyor

Efendim Merhabalar. Önceki açtığım konu da ekran gelmiyordu ekran şimdi geliyor fakat 1280*1050 diye çözünürlüğe aldı letterbox durumu yaşanıyor ekran kartı güncelledim düzelmiyor Monitörüm yok eski televizyona bağlı bu durumu nasıl düzeltebilirim oyun oynarken başlatılamadı diyip beni oyundan...
  2. C

Monitöre Görüntü Gelmiyor

Efendim bu bilgi bana da mantıklı geldi fakat ne kasa da güç tuşuna bastığım zaman mavi ekran dışında hiçbişey gözükmüyor acaba tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra seçenekleri aktif etmem için ekran gelecek midir?
  3. C

Çok teşekkür ederim efendim ilgi ve alakanız için hayırlı geceler diliyorum sizlere deneyimleyip paylaşacağım sizlerle
  4. C

Hdmı deneyeceğim durumdan yine haberdar ederim sizleri + başka bir kişiye monitör ayarından 60hz çeksek onda bir sıkıntı olur mu bu sefer evde ki televizyona o ayar geçer mi nasıl emin olabilirim
  5. C

Efendim yine de ilgi ve alakanız için size minnettarım hayırlı geceler diliyorum
  6. C

Monitörüm yok eski bir televizyon kullanıyorum efendim 1643238023 İkinci bir ekranım yok fakat hdmı girişi mevcut bir hdmı kablosu bulsam sorunu düzeltmem mümkün olabilir mi efendim
  7. C

Efendim oyun içerisinde ayarlarda 85hz gösteriyordu bende monitörün windows ayarlarından 85hz e çektim herşeyi söküp geri taktım inan ki baştan aşağı temizledim fakat görüntü hiç yok masmavi duruyor
  8. C

Efendim Valorant oyunu için yaptım monitör değil eski bir televizyon vestel marka (marka geçirmek yasak ise özür dilerim) ona vga girişi ile bağladım monitörüm yok açıkçası
  9. C

Bu saatte ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hiçbir şekilde bıostan ya da manuel olarak windows ayarı yapmadım sadece oyun içinde 85hz de yüksek çözünürlükte oynamak için monitör ayarlarından windows ayarından 85hz aldım uygula dedikten sonra ekran gitti ve başlattıktan sonra sırf mavi ekran...
  10. C

Herkese Merhabalar Rx570 4gb ekran kartım var valorant oyun ayarlarında tam oynamak için ayarlardan 60hz i 85hz çektim ve yeniden başlatınca pc yi ekranın açılışı dahi başlamıyor pc mavi şekilde kalıyor kasa çalışıyor tüm fonksiyonlar aktif ekran hiçbir şekilde baştan gelmiyor bu konu ile...
Geri