Monitöre Görüntü Gelmiyor

Bazı monitörler monitörün kaldırabileceği hz değerinden yüksek bir değere overclock yapılınca otomatik olarak kendini resetleyebiliyor ama arkadaşın tvde bu özellik yok sanırım. Zaten harici programla overclok da yapmadı muhtemelen.
Tvde de hdmı girişi varsa bir deneyin imkanınız varsa.
Ya da televizyonunuzu pc'si olan bir arkadaşınıza götürüp onun pcsine 2. Montir olarak bağlayın ayarı geri alın.
Hdmı deneyeceğim durumdan yine haberdar ederim sizleri + başka bir kişiye monitör ayarından 60hz çeksek onda bir sıkıntı olur mu bu sefer evde ki televizyona o ayar geçer mi nasıl emin olabilirim

Sizin monitörü 1. Monitör olarak ayarlayacaksınız arkadaşın monitör de sizinkini kopyalayacak. Sizde görüntü olmasa bile onun ekranda görüntü olacak. Bu sayede ayarı düşüreceksiniz ve sizin monitöre de görüntü gelecek. Arkadaşınızın monitörünün 85hz den yüksek olması lazım. 144hz mesela.
Eğer sorun kablo bandwithinin yetmemesiyse kaliteli bir hdmı sorunu çözecektir.

Sizin monitörü 1. Monitör olarak ayarlayacaksınız arkadaşın monitör de sizinkini kopyalayacak. Sizde görüntü olmasa bile onun ekranda görüntü olacak. Bu sayede ayarı düşüreceksiniz ve sizin monitöre de görüntü gelecek. Arkadaşınızın monitörünün 85hz den yüksek olması lazım. 144hz mesela.
Eğer sorun kablo bandwithinin yetmemesiyse kaliteli bir hdmı sorunu çözecektir.
Çok teşekkür ederim efendim ilgi ve alakanız için hayırlı geceler diliyorum sizlere deneyimleyip paylaşacağım sizlerle

ilk olarak PC 'yi açın en fazla ne kadar açılıyorsa o vakte kadar bekleyin sonra, windows+ctrl+shift+b kombinasyonu ile ekran sürücü ayarlarını sıfırlayın bip sesi gelmesi lazım, bir düzelme olmaz ise, başka bir ekran geçip görüntü ayarlarınızı yine en düşüğe alıp eski ekranınıza geri geçin. Sorununuz düzelecektir muhtemelen, yine olmazsa depolama diskini çıkarıp başka PC'den sıfırlamak gerekebilir.

ilk olarak PC 'yi açın en fazla ne kadar açılıyorsa o vakte kadar bekleyin sonra, windows+ctrl+shift+b kombinasyonu ile ekran sürücü ayarlarını sıfırlayın bip sesi gelmesi lazım, bir düzelme olmaz ise, başka bir ekran geçip görüntü ayarlarınızı yine en düşüğe alıp eski ekranınıza geri geçin. Sorununuz düzelecektir muhtemelen, yine olmazsa depolama diskini çıkarıp başka PC'den sıfırlamak gerekebilir.
Efendim bu bilgi bana da mantıklı geldi fakat ne kasa da güç tuşuna bastığım zaman mavi ekran dışında hiçbişey gözükmüyor acaba tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra seçenekleri aktif etmem için ekran gelecek midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,060
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri