Windows 10 pc yi yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım daha öncesinde sıkça crash ve wattman hatası aldım ama bu farklı görünüyor windowsa gelirsek şuan bakmam mümkün değil işteyim pc yanımda değil.
1672867894
Şuanda var mı peki ? Yoksa çözümü nedir?
Arkadaşlar ekte göründüğü gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım yardım eder misiniz?
Rayzen7 3800x işlemci
6600xt ekran kartı
1672864136
Ek olarak reset atınca düzeldi.
1672864632
Neyden dolayı yapar arkadaşlar var mı daha öncd başına gelen?
7 yaşımda dedemden görürek tütün tabakasından sarmaya başladım süeterin altında gömleğin cebinde gezdirirdim aile ilgisizliğinden olsa gerek halen devam .
2. El alırken başıma geleni anlatayım;
İphone 8 plus alıcaktım 2.el olarak tabi onun için baya araştırdım en uygun fiyatlısını falan buldum neyse iletişime geçtim Facebook markette şahıs ile iletişime geçtim işte yozgatta olduğunu söyledi ben İstanbul'da ikamet ediyorum elden alacak durumda...
Merhaba arkadaşlar;
Bilgisayar odasında uyuyan kardeşim var rahatsız oluyor klavye sesinden dolayı bu nedenle öncelikle Logitech sessiz klavye önerisi rica ediyorum yoksa Logitech marka sizin kullanıp deneyimlediğiniz marka varsa onuda öneride bulunursanız memnun olurum teşekkürler sessiz klavye.