Arkadaşlar merhaba Asus Tuf Gaming VG249Q3A Modelinde Monitör Aldım 180Hz destekliyor. Kutu içeriğinden displayport kablosu çıktı. Laptopa Bağlamak istiyorum fakat laptopta displayport girişi yok. 2 adet type-c ve 1 adet HDMI 2.1 girişi var ( monitörün hdmı'ı 2.0.) Anlamadığım kısım 2 adet type...
Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?
Arkadaşlar merhaba biz yeni eve taşındık ve yeni evde 50mbps VDSL destekliyor. Şuanda adsl kullanmaktayım VDSL'ye nasıl geçebilirim? Online işlemlerde göremedim.
Arkadaşlar dediğim gibi 16 yaşındayım ve yaz tatili malum biryerlerde çalışmak istiyorum para için mesela mahalle berberinde ne kadar verirler günlük? Veya Normal bir donercide çalışsam ne kadar verirler sizden ricam nerelerde çalışsam günlük ne kadar alırım ortalama yazarsanız sevinirim.
Dostum bende yeni pc almayı düşünüyorum yani oyuzden sordum bazilarida 1-2 gün kalır diyor pek anlamadım sistemi. Parayı direkt hazırda tutup geldiği gibi almak mı lazım diyorsun