internet sağlayacınızın numarasını arayıp vdsl' e geçmek istediğinizi söyleyin. Adres isteyecektir adresinizi söyleyin modeminizi söyleyin, vdsl desteği varsa ve işlemi onaylarsanız geçiş yapılacaktır.Arkadaşlar merhaba biz yeni eve taşındık ve yeni evde 50mbps VDSL destekliyor. Şuanda adsl kullanmaktayım VDSL'ye nasıl geçebilirim? Online işlemlerde göremedim.
ücreti var mı?internet sağlayacınızın numarasını arayıp vdsl' e geçmek istediğinizi söyleyin. Adres isteyecektir adresinizi söyleyin modeminizi söyleyin, vdsl desteği varsa ve işlemi onaylarsanız geçiş yapılacaktır.
Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?internet sağlayacınızın numarasını arayıp vdsl' e geçmek istediğinizi söyleyin. Adres isteyecektir adresinizi söyleyin modeminizi söyleyin, vdsl desteği varsa ve işlemi onaylarsanız geçiş yapılacaktır.
arayıp yapmanız daha uygun olur.Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?Alıntıyı görüntüle
hayır ama bir sonraki ay faturaya ek ücret yansıyacaktır paket yükselttiğiniz için.ücreti var mı?
hocam müşreti hizmetlerini arayın , onaylandıktan 5-6 dk sonra internet hızınız artıyor. Turktelekomda daha önce ben 16 olan interneti 50'ye çıkarttığımda şak diye hız arttı. Modem destekliyor ve alt yapıda sorun yoksa vanayı hemen açıyorlar.Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?Alıntıyı görüntüle
genelde 5-6 dakika değilde 24 saat içinde güncel pakete geçiliyor.hocam müşreti hizmetlerini arayın , onaylandıktan 5-6 dk sonra internet hızınız artıyor. Turktelekomda daha önce ben 16 olan interneti 50'ye çıkarttığımda şak diye hız arttı. Modem destekliyor ve alt yapıda sorun yoksa vanayı hemen açıyorlar.
Banada öyle dediler daha pc'nin başına geçmeden yükseldi paketgenelde 5-6 dakika değilde 24 saat içinde güncel pakete geçiliyor.
Bana da 24 saat içerisinde aktif olur dediler ve aradan 1 saat geçti paket hızı yükseltilmişti.Banada öyle dediler daha pc'nin başına geçmeden yükseldi paket
Su açık , barajda su var , yağmur yağıyor , ama bunlar bize vanaları açmıyor. Sanki su , kullandıkça azalıyor sanki...Bana da 24 saat içerisinde aktif olur dediler ve aradan 1 saat geçti paket hızı yükseltilmişti.
Turknet kullanıyorum artmaz degilmi sabit fiyat ?arayıp yapmanız daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır ama bir sonraki ay faturaya ek ücret yansıyacaktır paket yükselttiğiniz için.
Turknet ise hız yükselir ise paket fiyatı değişmiyorTurknet kullanıyorum artmaz degilmi sabit fiyat ?
turknette hız yükselince fiyat değişmez.Turknet kullanıyorum artmaz degilmi sabit fiyat ?