Neler Yeni

Adsl kullanıyorum, VDSL nasıl geçebilirim ?

Closer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yusuf Kulbilge
Arkadaşlar merhaba biz yeni eve taşındık ve yeni evde 50mbps VDSL destekliyor. Şuanda adsl kullanmaktayım VDSL'ye nasıl geçebilirim? Online işlemlerde göremedim.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaşlar merhaba biz yeni eve taşındık ve yeni evde 50mbps VDSL destekliyor. Şuanda adsl kullanmaktayım VDSL'ye nasıl geçebilirim? Online işlemlerde göremedim.
internet sağlayacınızın numarasını arayıp vdsl' e geçmek istediğinizi söyleyin. Adres isteyecektir adresinizi söyleyin modeminizi söyleyin, vdsl desteği varsa ve işlemi onaylarsanız geçiş yapılacaktır.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
internet sağlayacınızın numarasını arayıp vdsl' e geçmek istediğinizi söyleyin. Adres isteyecektir adresinizi söyleyin modeminizi söyleyin, vdsl desteği varsa ve işlemi onaylarsanız geçiş yapılacaktır.
ücreti var mı?

Closer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yusuf Kulbilge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?
Screenshot_2022-07-19-00-50-33-547_com.android.chrome.jpg

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?Alıntıyı görüntüle
arayıp yapmanız daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ücreti var mı?
hayır ama bir sonraki ay faturaya ek ücret yansıyacaktır paket yükselttiğiniz için.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Hocam modemim hem adsl hem vdsl destekliyor turknetin internet sitesinden baktığıma göre de 50mbps VDSL destekliyor yazıyor. Şimdi girdim paket değiştirmede böyle bir şey var burdan da yapsam olurmu acaba ?Alıntıyı görüntüle
hocam müşreti hizmetlerini arayın , onaylandıktan 5-6 dk sonra internet hızınız artıyor. Turktelekomda daha önce ben 16 olan interneti 50'ye çıkarttığımda şak diye hız arttı. Modem destekliyor ve alt yapıda sorun yoksa vanayı hemen açıyorlar.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
hocam müşreti hizmetlerini arayın , onaylandıktan 5-6 dk sonra internet hızınız artıyor. Turktelekomda daha önce ben 16 olan interneti 50'ye çıkarttığımda şak diye hız arttı. Modem destekliyor ve alt yapıda sorun yoksa vanayı hemen açıyorlar.
genelde 5-6 dakika değilde 24 saat içinde güncel pakete geçiliyor.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Banada öyle dediler daha pc'nin başına geçmeden yükseldi paket
Bana da 24 saat içerisinde aktif olur dediler ve aradan 1 saat geçti paket hızı yükseltilmişti.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Bana da 24 saat içerisinde aktif olur dediler ve aradan 1 saat geçti paket hızı yükseltilmişti.
Su açık , barajda su var , yağmur yağıyor , ama bunlar bize vanaları açmıyor. Sanki su , kullandıkça azalıyor sanki...

Closer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yusuf Kulbilge
arayıp yapmanız daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır ama bir sonraki ay faturaya ek ücret yansıyacaktır paket yükselttiğiniz için.
Turknet kullanıyorum artmaz degilmi sabit fiyat ?

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,368