Evet. Doğru okudun. G60SD'nin panelini kırdım. Hem de mikrofon ile. Gözümden sakındığım monitörüm, mikrofonumun çokta şiddetli olmayan çarpması ile panelini...
Aynı işlemciyi ve 7900'ü LT720 ile soğutabiliyorum. İç mimar kullanıyor, günde 7 8 saat render alıyor. İnce ayar çektim. Curve Optimzer'dan tek tek ayar...
Ya Türkiye'de yaşadığımız için biraz şans işi. Ben işimi garantiye alayım da çok önemli değil. Sonuç olarak abime İstisna belgesi aldırsam Bağ Kur ödememek...
Şu an Adsense'de birikmiş 13K para var. Aylık 1 1.5K para geliyor YouTube üzerinden. Biraz fazla bir para olduğu için ne olur ne olmaz bilmiyorum. Az biraz...
Aldığın parayı Youtube'dan çok AdSense ödüyor orada da zaten vergi numarası giriyorsun banka hesap ibanını giriyorsun yeterli oluyor. Youtube parayı...
Kutu üzerinde QR kod var. QR Kodu girip seri numarasını ile kontrol edebilirsin. Kulaklığın üzerinde bir seri numarası yoktu diye hatırlıyorum ama. Orijinal...
Evet evet İstisna belgesi ve İçerik Üreticisi için banka hesabının açılması gerektiğini biliyorum. Aklımda ki soru daha sonra kanal ismi, Adsense kimliği...
Merhabalar. Bir sorum var. YouTube üzerinden para kazanıyorum fakat çalışmadığım için parayı çekemiyorum. Abime istisna belgesi aldırıp banka hesabı...