Ya Forza'dan ban yedim, zaten BeamNG'ye alıştıktan sonra Forza'yı bırakmıştım. ETS, BeamNG belki Asetto oynarım diyorum. Cs sıktı artık zevk vermiyor...
Hocam o sıkılırsın diyenler ya G29 ya Rampage kullanmış adamlar. Bu setler sıfır hissiyat verdiği için direksiyon seti bu muymuş ya diyip kaldırıp kenara...
Forzayı filan gamepad ile çok oynadım uygun durumun varsa bence al bende vd4 aldım fps oyunlarından ps5 de fifadan zaman kaldıkça açıp ets2, assetto corsa...
V10 Pro almak istiyor canım. Öyle böyle değil, tüm oyunları bırakıp BeamNG, Ets oynamak istiyorum. Ama alıpta 1 ay sonra sıkılırsın muhabbetinden alasım...
Kalan 8k için demedim, 3080 SuprimX var, 15-17k civarına satabilirsem dediğin gibi PXN V10 Pro alayım diyorum. Ya da dediğim gibi G6 OLED alacağım tekrardan.
Bakınıyorum işte arada ki farka bakarsak 4080 biraz daha güçlü gibi. Harici olark 8K'ya değecek kadar güçlü değil arada ki farka direkiyon seti alırım...
Ben de CS envanterini satıp 3080'ı değiştirmeyi düşünüyorum. 38 39K para yapıyor envanter. 4080 baktım, video edit işleri ile uğraştığım için ama oyun...