codzei isimli üyenin son içerikleri

1. codzei

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large mouse pad 548tl

Hocam aşırı inceymiş kağıt gibi ya bence alınmaz
  2. codzei

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large mouse pad 548tl

Razer daha iyidir de, klasse espor alcaktım bunun fiyatı baya uygun alınır mı?
  3. TEMİZ RAZER BLACKSHARK V2 X

Satılık TEMİZ RAZER BLACKSHARK V2 X

Mediamarkt'an alınmıştır. Garantisi 1 ay önce bitmiştir. KF Tamdır. Mediamarkt faturası ve tüm kutu içeriği tam ve eksiksizdir. Temiz kullanılmıştır, hiç bir sorunu, çiziği vs. yoktur. Pedler vs. temizdir hiç bir yırtılma yoktur. Kutu ve ürün sağlamdır, görsellere bakabilirsiniz.
    1,500.00 TRY
  4. codzei

4k bütçeli Airfryer önerisi

Airfryer önerir misiniz? 4-5K yeterli olur gibime geliyor, sorunsuz bir ürün olursa iyi olur.
  5. codzei

Shein güvenilir mi? ????

Hocam yardımcı olursanız sevinirim, Shein'e kayıt oldum ve çok fazla oranda kupon verdi, setupa süs amaçlı katana almak istiyordum ve burada vergisiyle 400e geliyor. Neden bu kadar uygun, güvenebilir miyim? Satıcı 900 takipçi 4.9 küsürlü yıldız, ürün de 30 küsür değerlendirme ve yine aynı oran...
  6. codzei

🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Hocam ne zaman geliyor kasanız tahmini teslimat tarihi falan incelemenize göre alırım bende. ZOKO alacaktım normalde bu daha iy olur gibi, bir de Isı Göstergeli kule tipi soğutucu var onu düşündüm de malum stok soğutucu yerine iyi gider diye
  7. codzei

🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Test etmelik nasıl hocam geri mi gönderiyoz sonra 1761935606 Hocam bu ürünler baya ucuz alınırmılar? https://www.atombilisim.com.tr/dragos-basalt-pro-v2-temperature-display-6x-argb-fan-usb-30-typec-600w-80-plus-matx-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz Bu kasa ve sıvı soğutucualr falan
  8. codzei

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Hala hiç güzel bir şey bulamadım 😭
  9. codzei

Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

Bir büyüğe telefon alacağım 60 yaşlarında sadece arama ve kesinlikle sms'ler. Ne önerirsin tuşlu? TCL Onetouch 5023 olabilir gibi geldi ama 3g. Bana 4-5g bir şey lazım ve mümkünse iyi görünen, boyutu büyük bir şey.
  10. codzei

Yardım SHEIN neden bu kadar ucuz, güvenilir mi?

SHEIN'i yeni indirdim, Aliexpress falan kullanıyordum daha önceden sadece. Shein yeni üyeyim diye baya güzel bir kupon verdi 70% indirim yaptı, güvenilir gibi görünüyor ama ürünlerin güvenilirliğini nasıl öğrenirim falan önerileriniz var mı?(Acil indirim sürem bitecek)
  11. codzei

❌İndirim Bitti! Lian Li Vector 100 R 3700₺

Bu zoko da yerli marka bunu alsam gidip alcam 7 fanlı fiyatı uygun ya ondan sordum
  12. codzei

❌İndirim Bitti! Lian Li Vector 100 R 3700₺

Hocam ben de arada kaldım. Lian Li V100R mı alsam yoksa ZOKO GameinGame mi diye, tabi bir tutulacak değiller de zoko daha uygun ve kasa görünüşü daha güzel o yüzden
  13. codzei

Yeni Lian Li Vector V100R kasası Incehesap'ta satışa başlamış

Hocam umarım konuyu hortlatmıyorum, bu kasanın fiyatı şuan da düştü sizce nasıl alınır mı?
  14. codzei

ZOKO kasa alınır mı?

Evet hocam ben de onları duydum ama fiyatı aşırı uygun olduğundan almayı düşünüyorum da aynı fiyatlarda Lian Li de var şuan arada kaldım, ama zoko daha iyi görünüyor görünüşte
  15. codzei

ZOKO kasa alınır mı?

Hocam yarın almayı düşünüyordum ZOKO Game in game'i gidip, onu mu alsam yoksa Sinerjiden 4k ya Lian Li V100R Beyaz mı?
Geri