Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,317
Adama bir kere yazdığım için daha yazmayacağım. Yoksa kasayı belki alırdımevet gayet memnunum adamlar sağlamlık testini de yapmıştı videoda, sadece 2 camın birleştiği köşe çok direk birleşmiş yani bir geçiş edasında değil ama gayet güzel soğutma renk olarak. game in game e bakındım bunun tek farkı o kasadan taban ayakları bunda direk kaymaz silikonlu ve silikonlarda metalle çevrili 3k civarına benim modeli almanızı öneririm adamlar anakart için anakart yükselticiyi takıp göndermiş rgb controler a göre ayarlamışlar kumandası da var sıvı soğutmayı da takıp ortak renk de yaparsınız. birde baya güvenilir bir kutuda monteli şekilde geldi diğer kasalar nasıl gelir bilemem ama kırık gelmeyecektir yüksek ihtimal trendyolda filan gördüğüm kasalarda coğu kişi kırıp olmasından muzdaripti. birde aklıma geldi anakartın yüzünün baktığı camda 4 köşe vidası tak çıkar değil direk tornavidayla sökülen cinsten ama kötü değil estetik duruyor markaya sorduğumda bana daha dayanıklı olması açısından yoksa yapmaktan çekinmediklerini ve daha da ucuza geleceğini söylemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde tozlukları da manyetik ve yanında da geliyor sabitlemek için siyah kelepçesine kadar göndermişlerdi