Coldd

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Coldd
      Coldd, Yardım Üniversite İçin Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ideapad 1 veya 3'ün bazı versiyonlarında var ama çoğu 8GB ram ve 256GB depolamaya sahip oluyor onları da arttırınca 5k falan oynuyor hocam. Ama yine de...
    • Coldd
      Hocam yüksek parçalar gerektirmeyenler olarak genelde Minecraft, RimWorld, LoL, TFT gibi oyunlar oynuyorum. Zaten kasa alacağım için çok da önemli değil...
    • Coldd
      Hocam açıkçası en uyguna kapatmaya çalışıyorum, çünkü güzel harbi f/p bir kasa almayı düşünüyorum oyun için. o yüzden nerden kısarsam kârdır. Ayrıca bu...
    • Coldd
      Coldd, Laptop Önerileri kategorisinde Yardım Üniversite İçin Laptop Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Üniversitede Muhasebe ve Finansman bölümü okuyacağım. Ayrıca muhasebe ofisinde çalışacağım. Oyun oynamak için kasa alacağım o yüzden genel anlamıyla iş için...
      • Ekran görüntüsü 2026-09-12 192624.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,267
Üyeler
203,373
Son üye
DixP