Hocam şu an G203'te elim bayağı dışarıda kalıyor aynı sorunu AJ199'da da yaşar mıyım? Özellik olarak bu fiyat aralığında en iyisi gibi duruyor. Bir de bilginiz varsa kablo takılıyken oynama ihtimali oluyor mu bu mouse ile?
1686685149
Evet hocam v2 Pro da palm için çok uygun bir seçenek gibi...
Hocam bayağı tryhard oynuyorum ya açıkçası. Palm tutuşa uygun kablosuz güzel bir şey bulabilsem hemen alacağım. AJ199 veya Deathadder v2 Pro hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba,
Uzun zamandır G203 kullanıyorum. Kablosuz bir mouse arayışındayım. Mouse'u palm grip şeklinde tutuyorum. Ek olarak elim büyük. G203'de dışarıda kalıyor. Şu an hesabımda olan indirimlerle birlikte 750 TL'ye satın alabiliyorum DA V2 X Hyperspeed'i. Normalde AJ199 alacaktım ancak palm...
Merhaba,
1-2 hafta içinde termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Kasayı aldığımdan beri değiştirmemiştim.
Buna ek olarak daha önce OC yapmadım. Sadece Ryzen Master programında bulunan Auto OC modunu kullanıyorum.
Değerlerin normal olup olmadığı hakkında yorumlarınızı ve işlemcimi daha...
Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar.
1623630793
Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor :D Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir...
Palm grip tutuyorum. Tamamdır çok teşekkürler araştıracağım.
1623630410
Aynen bana da çok iyi göründü. Rival 110 kullanmıştım ve tutuşunu çok beğenmiştim. Biraz ağır bir mouse'tu. Acaba bu nasıldır?
Merhaba arkadaşlar,
Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar,
Merhaba arkadaşlar,
Sistemimde bulunan ASUS RTX 2060 DUAL EVO 6 GB ekran kartı ile ethereum madenciliği yapmayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda aylık 1500-2000 TL arasında bir kazanç gösteriyor. Sistemimi tüm gün açık tutup yaklaşık 3-4 ay boyunca kapatmadan devam edebilirim. Sizce tahmini...
Hocam bir de sizce stok soğutucu ile işlemciyi AMD programından default modda mı yoksa auto oc’da mı kullanmalıyım? Bugüne kadar hep defaultta kullanmıştım.