Dark825 isimli üyenin son içerikleri

1. Dark825

Fps arttıkça takılma sorunu

240 sabit oynarkende aynı sorun oluyor fps sabit olmasına ragmen
  2. Dark825

Öneri Bu mouse nasıl Öneri

Fiyat performans olarak iyi genel olarak bence ortalama bir mouse
  3. Dark825

Fps arttıkça takılma sorunu

ASUS ROG Strix XG259QNS monitörünü kullanıyorum. Bilgisayarım 600 fp ye kadar fps verebiliyor ama league of legends oynarken 144 ün üzerine alınca fps sınırını her tıklamamla oyun takılıyor ratgele yerlere ışınlanıyo gibi gözüküyor ve oynanmaz hale geliyor. Bu konuda bi bilgisi olan varmı? (Free...
  4. Dark825

Oled alınır mı neden ve bu model nasıl

4070 super ve ryzen 7800x3D var
  5. Dark825

Oled alınır mı neden ve bu model nasıl

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM bu monitörü almayı düşünüyordüm ama çok kararsızım fiyatından dolayı sizce bu fiyata deger mi yazılım okuyorum hazırlıktayım onun dışında online oyunlar agırlıklı olmak üzere pekçok tür oyun oynuyorum ve dizi film vesairede izliyorum. Bunların hepsini yapıcak...
  6. Dark825

beyler Steelseries Apex Pro mu ASUS ROG Strix Flare II Red Animate mi?

beni alıntılayıp nasıl genel konuşuyorsun?
  7. Dark825

sana demedim genel olarak dedim
  8. Dark825

beyler ben kalitr anlamında soruyorum daha düşük fiyat önerisne gerek yok.Kaliteye göre değerlendirin lütfen
  9. Dark825

mesela önerdigin bir şey varmı?
  10. Dark825

Asus bir sistem kuruyorum ama klavyede karasızım hem klavye önerisi hemde sizce asus setup kurmak mantıklımı_? Bu arada setupun kalanında alamyı düşündügüm her şey asus kasayı aldım bile.
  11. Dark825

bu klavye bu fiyatta diğer klavyelerden iyi mi?

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-flare-ii-animate-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-57337/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.40.6 bunu almayı düşünüyorum sizce iyi mi? ve başka önerisi olan varmı
  12. Dark825

bu mousenin bir sorunu varmı?

bu maouse sizce 10 üzeri kaç fiyat 3k ucuz olmasına gerek yok ama bu band da daha iyi önerisi olan varsa yazabilir.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
  13. Dark825

Ses kartı ne işe yarar ve bu model nasıl

Bu ses kartı ne işe yarar ve bu modelin diger daha uygun modellere kıyasla ne avantajları var yani mesela ram artarsa ne olur biliyorum ses kartının özellikleri artarsa ne olur https://www.gaming.gen.tr/urun/476539/asus-tuf-gaming-4kpro-4k-144hz-hdr-capture-card/ birde bu kart sizce 10 üzeri kaç?
  14. Dark825

beyler sizce hangi mönitör ( her türlü oyunu kaldıracak bir pc ye sahibim)

Çevre Birimleri / Monitör 🔍 ASUS ROG Strix XG259QNS 24.5 inç 380Hz 0.3ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS eSports Gaming Monitör ASUS 15.499,00 ₺ Stokta bundan 2 tane yada 1 tane bundan Çevre Birimleri / Monitör 🔍 ASUS ROG Strix XG27AQDMG 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K...
  15. Dark825

beyler 0 dan full sistem topluyorum kasayı aldım bu ekipmanlar nasıl sizce

sevdigim bir marka kalitesi bence iyi
Geri