Oled alınır mı neden ve bu model nasıl

Dark825

80+
Reaksiyon skoru
4

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM bu monitörü almayı düşünüyordüm ama çok kararsızım fiyatından dolayı sizce bu fiyata deger mi yazılım okuyorum hazırlıktayım onun dışında online oyunlar agırlıklı olmak üzere pekçok tür oyun oynuyorum ve dizi film vesairede izliyorum. Bunların hepsini yapıcak fiyatını hakeden başka tavsiyeleriniz varsa yeni tavsiyelere açığım.​

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM bu monitörü almayı düşünüyordüm ama çok kararsızım fiyatından dolayı sizce bu fiyata deger mi yazılım okuyorum hazırlıktayım onun dışında online oyunlar agırlıklı olmak üzere pekçok tür oyun oynuyorum ve dizi film vesairede izliyorum. Bunların hepsini yapıcak fiyatını hakeden başka tavsiyeleriniz varsa yeni tavsiyelere açığım.​

Kasadaki parçaların neler? Bence sırf oyun vs için oled alınmaz. Bi monitöre bu paralar verilmez

4070 super ve ryzen 7800x3D var
Yani orta üst seviye bir sistemin var. Sistemle monitör fiyatına bakınca monitör çok pahalı oluyor bence alınmaz. 2k 240hz ips bir monitör alıp o paraya parça yükseltebilir veya biraz daha ekleyip ps5 falan alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,161
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri